"Минай" - "Кривбас" 1:0

"Минай" - "Кривбас" 1:0}

Сьогодні киворізький «Кривбас» зіграв матч 21 туру УПЛ, зустрічаючись в гостях з «Минаєм». До стартового складу повернувся після дискваліфікації Устименко. Саме він і зайняв місце на вістрі. Початок гри став для червоно-білих справжнім «холодним душем», адже ми несподівано пропустили «швидкий» гол.

Пройшла атака центром, ніхто не встиг зустріти суперника, який промчав чверть поля, й віддав врозріз у карний майданчик на Вишневського. Той прийняв мʼяча та пробив повз Кліщука – 1:0. В цілому дебют залишився за господарями, які й після голу володіли територіальною перевагою. Але недовго - потрохи криворіжці не тільки вирівняли гру, а й перейшли до активних атакувальних дій.

Гостро було після декілька подач з кутових, але, на жаль, до ударів діло не дійшло. А от «Минай» мав шанс, аби забити вдруге, коли неузгодженість дій Кліщука та капітана Рябова ледь не призвела до проблем. На щастя, у останній момент мʼяч таки було вибито. Середина тайму вже була під контролем криворіжців, яким, щоправда, було важкувато попереду, адже закарпатці грали щільно й небагато дозволяли нашим хлопцям.

На 31 хвилині нарешті момент: пройшла передача у штрафний на Устименка, який потужно пробивав з непоганої позиції у ближній кут – неточно… Криворіжці продовжували шукати щастя у чужих воріт, але до перерви вразити ворота досвідченого Бандури не судилося.

Другий тайм розпочався з атак «Кривбасу», який горів бажанням якнайскоріше як мінімум зрівняти рахунок. Але захист «Минаю» тримався. Найгостріший момент не використав у ці хвилини Устименко, який після відбору Капіча міг пробивати і сам з меж штрафного, але вирішив віддавати пас та помилився. Неоднозначний момент трапився на 73 хвилині, коли у чужому штрафному відверто заштовхали Микитишина. Але арбітр пенальті не призначив.

В цілому по суддівству залишається дуже багато запитань до арбітра зустрічі. Криворіжці буквально притисли суперника до його воріт у останні десять хвилин, але витиснути бодай гол зі своєї відчутної переваги не вийшло.

14 квітня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. VBET Ліга. 21 тур. с. Минай, Закарпатська область. Стадіон «Минай». +20 градусів.

«Минай» (с. Минай, Закарп. обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:0 (1:0)

Арбітр: Денис Шурман (Київська область).

Асистенти арбітра: Станіслав Марулін (Херсонська область), Володимир Коротін (Черкаси).

Четвертий арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса).

Делегат УАФ: Олег Спічек (Київ).

Спостерігач арбітражу: Юрій Можаровський (Львів).

Гол: Олег Вишневський, 4.

«Минай» (Минай): 13. Олександр Бандура (к), 33. Ігор Гончар, 23. Дмитро Нємчанінов, 5. Юрій Кравчук, 73. Олександр Мельник (4. Богдан Чуєв, 46), 44. Вадим Вітенчук, 25. Олег Горін (32. Сергій Петько, 83), 22. Єгор Твердохліб, 17. Назарій Воробчак (7. Міхаіл Гечев, 23), 77. Олег Вишневський, 8. Андрій Булеза (78. Валерій Рогозинський, 60).

Запасні: 35. Олександр Кемкін, 3. Іван Трубочкін, 2. Тарас Дмитрук, 9. Данило Колесник, 26. Юрій Коломоєць, 21. Руслан Паламар, 10. Антон Байдал, 76. Михайло Шишка.

Головний тренер: Володимир Шаран.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук – 7. Андрій Понєдєльнік, 2. Вʼячеслав Рябов (к), 13. Данило Бескоровайний, 55. Іван Дібанго – 11. Микита Татарков (97. Тимур Кораблін, 77), 44. Євген Банада, 8. Ріфет Капіч, 6. Клім Приходько (20. Артур Микитишин, 46), 94. Максим Задерака (14. Максим Луньов, 68) – 18. Денис Устименко.

Запасні: 23. Богдан Сарнавський, 1. Богдан Хома, 39. Євген Опанасенко, 5. Тимур Стецьков, 22. Денис Шевченко, 77. Захар Карпусь, 17. Владислав Семотюк.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Олег Вишневський, 54. Андрій Булеза, 58. Єгор Твердохліб, 62. Дмитро Нємчанінов, 90+2 - Данило Бескоровайний, 45+1. Андрій Булеза, 57. Андрій Понєдєльнік, 63. Ріфет Капіч, 74. Максим Луньов, 87.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru