Младен Бартулович: Кривий Ріг заслуговує мати команду в УПЛ

Младен Бартулович: Кривий Ріг заслуговує мати команду в УПЛ}

До вашої уваги черговий матеріал із циклу Легенди ФК «Кривбас».

Хорватський півзахисник Младен Бартулович виступав у Кривому Розі в 2008-2010, 2011-2013 роках, зігравши за цей час більше 100 матчів та забивши чимало важливих й неймовірних голів.

Младена було запрошено на нещодавній матч Суперматч до Дня Незалежності України у Кривому Розі між символічними збірними України та Європи.

- Младене, ваші емоції після повернення до Кривого Рогу?

- Звісно, я дуже зрадів, коли дізнався, що «Кривбас» відроджується. Дуже приємно, що клуб повернувся й наразі великими кроками має намір увірватися до УПЛ. Слідкую за кожним матчем, та радію кожній перемозі. Спогади про виступ у «Кривбасі» тільки найкращі, адже тут провів чимало сезонів, зіграв багато матчів.

Дуже часто згадую усе: свої голи за червоно-білих, перемоги, та й поразки також, це футбол. Із «Кривбасом» у мене пов’язано дуже багато приємних емоцій та спогадів.

- Можна сказати, що ваші кращі роки пройшли саме у «Кривбасі»?

- Це дійсно так. Я радий, що захищав честь великого українського клубу і став частиною його історії. Мій найпам’ятніший гол? Певно, у ворота «Зорі» ударом зі стандарту. Щодо найкращого матчу, то виділив би гру проти «Шахтаря». Так, програли вдома 0:3 або 0:4, здається.

Але тоді стадіон був заповнений, й ми добре грали. Команда завершила першу частину сезону на четвертій сходинці. Цей матч назавжди у моїй пам’яті.

- Хотіли би у наступному році потрапити на відкриття оновленого «Металургу»?

- Так, дуже (посміхається). Упевнений, будівництво завершиться якнайскоріше і у «Кривбасу» буде новенький стадіон. Кривий Ріг заслуговує мати команду в УПЛ і сучасний стадіон. Криворізьким вболівальникам хотів би побажати якнайшвидшого повернення улюбленого клубу до УПЛ.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru