"Мотор" - "Кривбас-2": 7 квітня о 13:00

"Мотор" - "Кривбас-2": 7 квітня о 13:00}

Криворізький «Кривбас-2» завтра відправляється у Запоріжжя, де у той же день в перенесенному матчі 9 туру групи 3 ЧУ серед аматорів буде протистояти місцевому «Мотору». Гра відбудеться в Запоріжжі на полях УТБ ФК «Металург» (Великий Луг), початок о 13:00.

Суперники знаходяться на різних полюсах таблиці. «Мотор» йде третім та всерйоз претендує як мінімум на другу позицію та вихід до плей-офф: +9=2-2 (38-8). У минулому 14 турі суперник легко обіграв земляків «Металург-2» - 3:0.

Стосовно «Кривбасу-2», то дублери, нагадаємо, знаходяться у піднесеному настрої після перемоги у фіналі зимового чемпіонату міста. Днем раніше криворіжці протистояли вдома лідеру групи «Вовчанську», але все ж таки у другому таймі пропустили двічі, й не зуміли набрати залікові бали – 0:2.

«Кривбас-2» знаходиться на дев’ятій сходинці: +3=2-8 (11-32). Відставання від восьмого «Тростянця» складає вісім очок. У середу десь наша команда буде грати на фоні втоми, все ж таки третій матч за п’ять днів, але віримо в «Кривбас-2» й бажаємо хлопцям успіху.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru