МСК "Дніпро" - "Кривбас": 11 червня о 17:30

МСК "Дніпро" - "Кривбас": 11 червня о 17:30}

Криворізький «Кривбас» готується до заключного календарного матчу чемпіонату Другої ліги-2020/2021 у групі Б. У прийдешню п'ятницю наша улюблена команда в 26 турі зіграє проти черкаського МСК «Дніпро». Гра відбудеться у Кривому Розі на стадіоні «Гірник» (вул. Колонківська, 1), початок о 17:30.

Нагадуємо, суперник звернувся до ПФЛ з проханням перенести гру до Кривого Рогу, аби якісно підготувати поле домашнього стадіону «Черкаси Арена» для проведення матчу за звання чемпіона Другої ліги.

До уваги вболівальників! Гру буде проведено за присутності глядачів. Кабінет міністрів України постановою від 17 лютого дозволив присутність на стадіонах 50 процентів глядачів від загальної місткості за умов дотримання карантинних обмежень.

Обов'язково: вболівальники повинні мати при собі засоби індивідуального захисту (маски або респіратори) та пройти температурний скринінг при вході на стадіон. На трибунах усі повинні знаходитися у засобах індивідуального захисту та дотримуватися соціальної дистанції.

Матч й післяматчеву прес-конференцію тренерів традиційно можна буде переглянути наживо також на офіційному Ютуб-каналі ФК «Кривбас».

Прийди на стадіон - подякуй команді за успішний сезон!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru