На базі Академії "Кривбас" пройшов День здоровʼя

На базі Академії "Кривбас" пройшов День здоровʼя}

У жовтні на базі Футбольної Академії «Кривбас» у Кривому Розі відбувся День здоров'я, організований ФК «Кривбас», виконкомом Криворізької міської ради та за підтримки Центру професійного розвитку педагогічних працівників КМР в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською.

У заході, який спрямований на дітей військовослужбовців, взяли участь тренери та футболісти Академії «Кривбас», гравці та гравчині чоловічої та жіночої команд ФК «Кривбас». А також психологи з закладів освіти Кривого Рогу. На двох спортивних та трьох психологічних майстер-класах надавалася інформація про психічне здоров’я та методи боротьби зі стресом.

Подія розпочалась з руханки у центрі критого манежу Академії. Тренери та футболісти виконували спортивні вправи, учасники повторювали за ними. Згодом учасники заходу були розподілені на групи за кольорами: дві спортивні та три психологічні станції.

Кожні 20 хвилин групи переходили на нову станцію проти годинникової стрілки. У першій частині заходу до дітей приєдналися футболісти «Кривбасу» Віктор Блізніченко та Даніель Соса, а також футболістки ЖФК «Кривбас» Любов Мозга, Руслана Левченко, Вікторія Петровець та Вікторія Калінчук.

Як відзначила півзахисниця ЖФК «Кривбас» Любов Мозга, подібні заходи дуже важливі у наш непростий час, адже поганих новин, на жаль, вдосталь, і діти не повинні цього відчувати. Це психологічна і соціальна підтримка дітей наших військовослужбовців, які ведуть боротьбу за свободу всієї країни.

«Ментальне здоров’я тісно пов’язане із фізичним. Тому наші психологи, які працюють в закладах освіти міста спільно з тренерами Академії «Кривбас» розробили спеціальну програму для дітей. У наших учасників була унікальна можливість пройти 5 майстер-класів, прокачати свої навички з інтелектуального, ментального, соціального та фізичного напрямків. В цей час, коли в країні війна, дуже важливо пам’ятати про ментальне здоров’я», - зазначила консультантка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Юлія Якубовська.  

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru