На базі Академії "Кривбас" пройшов турнір памʼяті загиблих фанатів #РП

На базі Академії "Кривбас" пройшов турнір памʼяті загиблих фанатів #РП}

25 червня на базі криворізької Академії «Кривбас» відбувся чемпіонат з мініфутболу #РП памʼяті фанатів, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність України проти російських окупантів. Змагання організували ФК «Кривбас», а також ультрас нашого клубу.

Дуже багато криворізьких прихильників футболу відгукнулись на пропозицію прийняти участь у турнірі. У підсумку: 20 команд в 5 групах у форматі два тайми по 10 хвилин. Усі учасники турніру зробили благодійні внески на банку збору. Дякуємо усім, хто долучився до збору, який досі ТРИВАЄ.

Турнір відкривали віцепрезидент ФК «Кривбас» Сергій Мазур, футболісти головної червоно-білої команди Віталій Вернидуб та Дмитро Хомченовський, а також представник ультрас клубу Дмитро Недавній. Гравці «Кривбасу» висловили впевненість, що такі змагання дуже потрібні у наш час, адже цим ми зайвий раз показуємо ворогу нашу незламність. Гімн України, церемонія відкриття закінчилась. Поїхали!

Щодо самого футболу, то тут точилась справжня боротьба. Кожен матч подарував його учасникам багато емоцій. Ми побачили як радість перемог, так і гіркоту поразок. Усі поєдинки пройшли у чесній безкомпромісній боротьби під пильним наглядом професійних криворізьких арбітрів.

Щодо учасників турніру, більше половини колективів - представники різних фанатських рухів: Old School Kryvbas, Bad Side, The Company, інші. Знайшлося місце гравцям університету, підприємств, поліції, а також співробітникам  нашого клубу - медіа та тренерів. Були, як молоді амбіційні команді: Ygend, КНУ, так і сильні досвідчені колективи: Тренери Академії «Кривбас», «Планета», «Спарта». Команда Медіа «Кривбас» представляла медіа-відділ нашого клубу.

Журналісти, здолавши у стартовому поєдинку команду Вболівальників – 2:0 (Олександр Онопко, Вадим Марков), у наступних трьох поступились, та не змогли подолати груповий етап, хоча за три хвилини до кінця матчу проти Ygend вели у рахунку 1:0 та були однією ногою у чвертьфіналі. Але все ж поступились – 1:2 (Олександр Акуленко).

У чвертьфіналах зійшлись: «Рудомайн» - «Планета» 2:2, пен. 3:4; Тренери Академії «Кривбас» - «Легіон» 4:0; Bad Side – Ygend 1:1, пен. 5:4; Вболівальники – «Спарта» 1:8. У півфіналах Тренери Академії перемогли «Планету» - 6:1, а Bad Side поступився «Спарті».

У матчі за 3 місце «Планета» була сильніша за Bad Side – 4:2, ну і нарешті у фіналі зійшлись Тренери Академії «Кривбас» та «Спарта». Основний час гри переможця не виявив – 0:0, а у серії пенальті Фортуна посміхнулась «Спарті» - 5:4. Тож золоті медалі дісталися саме місцевій команді з мініфутболу.

Та найголовніший результат турніру - це зібрані 126 тисяч гривень для тих ультрас «Кривбасу», які продовжують боронити нашу державу від ворога, а також хоча б і маленька, але дуже потрібна розрядка у цей непростий час.

На церемонії нагородження усі команди отримали памʼятні нагороди з рук керівників нашого клубу - Геннадія Приходька та Сергія Мазура, а призери - медалі. Переможець турніру, «Спарта», отримала символічну нагороду за перше місце. Разом – до нашої спільної Перемоги!

УСІ ФОТО ТУРНІРУ

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru