На стадіон "Гірник" завітали майбутні журналістки ДУЕТу

На стадіон "Гірник" завітали майбутні журналістки ДУЕТу}

Минулого тижня на стадіоні «Гірник» відбулась екскурсія для студенток криворізького Державного університету економіки і технологій (ДУЕТ). Віцепрезидент «Кривбасу» Артем Гагарін, пресаташе Ігор Дробний та клубний ведучий Артур Капітонов провели дівчат стадіоном, показали нову трибуну, Трибуну Героїв, приміщення для суддів, командні роздягальні. Відповіли на питання стосовно історії клубу, розвитку та прогресу ФК «Кривбас».

У пресцентрі стадіону дівчата побували на мінінараді, дізнались усі тонкощі роботи медіаслужби клубу. Студентки 1 та 2 курсів ДУЕТ спеціальності «Міжнародна інформація та журналістика» - майбутні журналістки, які відкрили для себе професійний спорт з іншої сторони, тому прозвучало багато питань до спікерів.

Цікаво, що Артем Гагарін сам у минулому навчався у ДУЕТі та має диплом за спецільністю «Менеджмент організації». Івент пройшов у легкій цікавій для усіх атмосфері. А деякі зі студенток навіть поцікавились, що треба для того, аби отримати роботу у медіаслужбі криворізького клубу. Артем Сергійович відповів, що у все у їх руках. Головне – мати бажання працювати та вдосконалюватись кожного дня. Домовились зустрічатись частіше та ділитись один з одним досвідом.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru