На стадіоні "Гірник" відбулась зустріч ветеранів криворізького футболу

На стадіоні "Гірник" відбулась зустріч ветеранів криворізького футболу}

Сьогодні у Кривому Розі пройшла особлива зустріч з ветеранами усіх криворізьких команд, які в різні часи представляли наше місто. Саме 18 квітня - день народження футбольного Клубу «Кривбас». Сьогодні дата, яку знає кожен вболівальник червоно-білих. Дві бронзові нагороди в чемпіонатах України, фінал національного Кубку та участь в європейських турнірах - і це ще не всі здобутки криворізького Клубу.

На події онлайн та офлайн були присутні легендарні гравці різних часів та різних криворізьких клубів: Сергій Мазур, Володимир Гринь, Геннадій Приходько, Олександр Толкач, Олег Чайка, Ігор Дорошенко, Геннадій Козар, Олексій Купцов, Сергій Білоконь.

Були присутні безпосередньо на події, але онлайн: Олександр Грановський, Віталій Лисицький, Андрій Оксимець, Віталій Рева, Сергій Мізін, Міхаель Бабатунде, Володимир Баєнко, Валерій Федорчук, Юрій Габовда, Віталій Павлов, Юрій Штурко, Євген Арбузов та інші гравці, які творили історію криворізького футболу.

«Нинішній «Кривбас» цінує і поважає всю історію футбольного Криворіжжя від початку 20-го століття і до теперішніх часів. У 2020 році ми відроджували Клуб саме заради обʼєднання цієї історії. Сьогодні знакова подія і я, сподіваюсь що надалі у нас буде можливість частіше збиратись і не тільки з гравцями, а і з вболівальниками, адже новий «Кривбас» обʼєднав і їх», - прокоментував віцепрезидент Клубу Артем Гагарін.

Окрім приємних емоцій зустрічі та спілкування ФК «Кривбас» було оголошено про одну дуже важливу подію. Яку саме? Чекайте подробиць у найближчому випуску FCKK NEWS цієї пʼятниці о 19:00 в YouTube червоно-білих.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru