Натанаель Сантіні - третій зимовий новачок ФК "Кривбас"!

Натанаель Сантіні - третій зимовий новачок ФК "Кривбас"!}

ФК «Кривбас» продовжує роботу на трансферному ринку задля підсилення складу. Наш Клуб досягнув домовленості зі швейцарським «Сьоном» щодо оренди 23-річного центрального захисника збірної Гваделупи Натанаеля Сантіні.

Угода розрахована до кінця поточного сезону з правом викупу. У «Кривбасі» Натанаель буде виступати під номером 39.

Сантіні має громадянство Франції, проте прийняв рішення виступати на міжнародному рівні за збірну Гваделупи, оскільки має тамтешнє коріння. Наразі в його активі 11 поєдинків за цю команду. На юнацькому рівні провів два матчі за збірну Франції U-18.

Натанаель Сантіні, захисник ФК «Кривбас»:

- Дуже радий стати частиною родини «Кривбас». Мене гарно прийняли усі: керівництво, футболісти, тренери, персонал Клубу. Маю друга, він грає в Україні, який і розповів мені, що «Кривбас» для України - топ-клуб, тому сумнівів щодо переходу не було.

Володимир Баєнко, генеральний директор ФК «Кривбас»:

- Сантіні – молодий талановитий гравець. Ми були в пошуках центрального захисника з початку трансферного вікна. Очікуємо побачити гравця на полі вже найближчим часом. На даний момент ми закрили всі позиції, які планували на це трансферне вікно, але робота не зупиняється.

Натаніель Сантіні народився 30 травня 2000 року в місті Лез-Абім у Гваделупі (заморський департамент Франції, знаходиться у Карибському басейні). Зріст – 188 см, вага – 85 кг. Вихованець місцевого клубу «Абім», а також французьких «Оуілін-Ліон», «Сент-Прьо» та «Монпельє».

Професійна карʼєра:

«Монпельє» Монпельє, Франція (дубль) (2017-2018) – 4 матчі, «Шоле» Шоле, Франція (2018-2019) – 14, «Сьон» Сьон, Швейцарія (дубль) (2019-2021) – 28/1 гол, «Тітус» Петанж, Люксембург (2021) – 18, «Сьон» Сьон, Швейцарія (2021-2023) – 47.

Дебют Сантіні на професійному рівні відбувся у 2017 році в складі дублю «Монпельє». Вперше за «Сьон» у Суперлізі Швейцарії він зіграв 7 серпня 2021 року в матчі проти «Янг Бойз».

Дебют за збірну Гваделупи – 22 березня 2023 року в товариському матчі проти Кабо-Верде. У складі збірної в тому ж році прийняв участь в Золотому кубку КОНКАКАФ, одному з найпрестижніших та найважливіших змагань в регіоні.

Вітаємо у команді, Натанаель!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru