Назар Волошин: Дуже мотивований на матч проти "Руху"

Назар Волошин: Дуже мотивований на матч проти "Руху"}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Назар Волошин розповів клубній пресслужбі про підготовку команди до виїзного матчу 11 туру VBET Ліги проти львівського «Руху».

- Назаре, як команда готується до гри проти «Руху»?

- Працюємо у одноразовому режимі, все за планом, все добре. Я дуже мотивований на цей матч, адже, на жаль, довелось пропустити останні дві зустрічі «Кривбасу»: проти «Інгульця» та «Динамо». Розбираємо «Рух», вивчаємо сильні та слабкі сторони суперника. Одне розуміємо наразі точно: вони будуть битись за результат.

- Минулий матч проти киян ти, до речі, пропустив за умовами оренди. Як воно було: спостерігати за діями партнерів та не мати змоги їм допомогти?

- Дуже хотів зіграти проти «Динамо». На жаль, так вийшло, що не можна було вийти на поле. Хотів допомогти партнерам, дуже переживав з трибуни, хвилювався. Хочу відзначити, що наша команда – молодці. Перші хвилини взагалі пройшли під контролем «Кривбасу», ми пресингували «Динамо».

Гра давалась дуже непогано, але пропустили прикрі мʼячі після своїх же помилок, після чого трохи підсіли. Були моменти, могли забити більше, ніж один гол, але маємо що маємо. Ніколи раніше не грав на «Арені Львів», дуже хочу вийти на поле у неділю. З трибуни стадіон вражає.

- Тебе нещодавно було визнано найкращим молодим гравцем в категорії U-19 в Україні. Як відреагував на цю новину?

- Не буду кривити душею, дуже приємно, що визнали саме мене. Чесно кажучи, трошки несподівано. Після такого результату зрозумів одне, що тепер треба працювати ще більше.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru