Назар Волошин - найкращий футболіст України (U-19) у листопаді!

Назар Волошин - найкращий футболіст України (U-19) у листопаді!}

Національна футбольна премія Золотий талант провела опитування більше ста вітчизняних експертів, щоб визначити найкращого футболіста у категорії U-19 серед молодих футболістів.

Приємно відзначити, що це звання дісталось півзахиснику криворізького «Кривбасу» Назару Волошину! Ще один гравець червоно-білих Артур Микитишин у цьому рейтингу опинився на 13 сходинці.

Топ-5 найкращих футболістів України U-19 у листопаді:

1. Назар Волошин («Кривбас») – 241 очко.

2. Марко Сапуга («Рух») – 150.

3. Єгор Ярмолюк («Брентфорд», Англія) – 75.

4. Антон Царенко («Динамо») – 50.

5. Олег Очеретько («Шахтар») – 38.

Вітаємо Назара з визнанням та бажаємо продовжувати прогресувати! Нагадаємо, у жовтні Волошин посів 2 місце, а в вересні також здобув перемогу в опитуванні.

- У рейтингу футболістів вікової категорії U-19 проекту Золотий Талант — чергова ротація: у вересні 2022 року його очолив Назар Волошин, який вдало дебютував в УПЛ під час оренди у «Кривбасі» (від «Динамо»), у жовтні йому довелося поступитися місцем (в лідери вирвався Марко Сапуга з «Руха»), але у листопаді Волошин повернув собі першу сходинку.

Волошин у листопаді провів за «Кривбас» шість матчів, в яких відзначився трьома голами («Рух», «Металіст», «Дніпро-1»), що склало рівно 50% голів команди за цей відрізок часу. Причому саме у грі проти «Металіста» прудконогий вихованець харківського футболу забив переможний м’яч (1:0).

Не варто дивуватися за таких обставин, що вінгер криворіжців потрапив до 95 анкет зі 120 можливих під час опитування за підсумками листопада. А його головний конкурент Марко Сапуга - до 73, - пишуть журналісти Золотого таланту.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru