Назар Волошин - у символічній збірній 12 туру VBET Ліги!

Назар Волошин - у символічній збірній 12 туру VBET Ліги!}

Українські спортивні ЗМІ підбили підсумки матчів 12 туру VBET Ліги, які були зіграні 8-10 листопада. У 12 турі криворізький «Кривбас» у Львові мінімально здолав полтавську «Ворсклу» - 1:0. Один з найкращих гравців у складі нашої команди у цьому поєдинку Назар Волошин не залишився поза увагою журналістів.

Інтернет-видання Sport Arena відзначило гру Назара, «викликавши» його у свою символічну збірну. Вітаємо Волошина із визнанням та бажаємо тільки прогресу у подальшому. Це друге потрапляння Назара в сезоні до когорти найкращих у турі.

- Стрімкий, технічний Волошин створив низку проблем захисній ланці «Ворскли». Втримати його без фолу полтавцям вдавалося з труднощами, власне, саме Назар заробив перший у цьому нервовому матчі пенальті. Пізніше Волошин міг забивати сам і вистеляв шикарну передачу на хід Дебелку, проте одноклубник не реалізував вихід сам-на-сам із воротарем, - пишуть журналісти видання про гру Волошина.

Нагадаємо, у цьому сезоні визнання спеціалістів вже отримували: Назар Волошин (5 тур - найкращий молодий гравець; Sport Arena); Ріфет Капіч (6 тур, Sport Arena), Володимир Якімець (6 тур, UA-футбол); Роман Дебелко, Богдан Сарнавський, Артур Микитишин (усі - 9 тур, Sport Arena).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru