Ненад Лалатовіч: Дуже важко після такої поразки

Ненад Лалатовіч: Дуже важко після такої поразки}

Головний тренер луганської «Зорі» Ненад Лалатовіч поділився думками про матч 2 туру УПЛ проти криворізького «Кривбасу» - 1:3 на пресконференції.

- Вітаю «Кривбас» з перемогою. Важко щось казати після такого матчу. Як і з «Рухом» виглядали добре у першому таймі. Заробили пенальті у власні ворота перед перервою. У другому таймі така ж проблема, що й тиждень тому - грали далеко від гравців суперника. Не вистачало сьогодні Джордана.

Знов червона картка непотрібна плюс два пенальті у наші ворота. Так, пенальті по ділу, але не розумію своїх гравців, як так можна тримати суперника при кутовому… Дуже важко після такої поразки. Деяким футболістам треба зрозуміти, що вони повинні грати за «Зорю», а не за себе. Ще раз вітання «Кривбасу» з перемогою.

- Два тайми вийшли у «Зорі» різними. На скільки відсотків ваша команда готова фізично?

- Ми готові не на сто відсотків, не хочемо шукати відмазок. «Зоря» буде іншою, коли повернуться травмовані гравці. Також нам потрібен опорний півзахисник. Більша частина команди не була з нами більшість зборів. До того ж сьогодні була сильна спека, було важко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru