Нідерланди - Україна: гравці "Кривбасу" прокоментували матч

Нідерланди - Україна: гравці "Кривбасу" прокоментували матч}

Футболісти криворізького «Кривбасу», котрі напередодні матчу чемпіонату Європи Нідерланди – Україна (3:2) прогнозували результат, прокоментували гру.

Богдан Сокол (пророкував нам перемогу 2:1) вважає, що не дивлячись на поразку 2:3 наша збірна виглядала гідно та зіграла дуже сильно. – Україна не дуже впевнено розпочала зустріч. Десь не вистачало досвіду виступу на таких великих турнірах, і це далося взнаки. Кращим футболістом у складі жовто-синіх, на мою думку, став Ярмоленко.

Дмитро Черниш (прогноз 1:0 – перемога України): - Нідерланди виявилися трішки сильнішими за нашу команду. Суперник більше контролював м’яча, частіше загрожував воротам. Україна створила не так багато моментів, але зуміла витиснути максимум у вигляді двох голів. Аби втримати позитивний результат не вистачило концентрації на останніх хвилинах. Наш кращий гравець – Бущан.

Євген Ніколашин прогнозував нічию 1:1: - Наша збірна гідно боролася із сильним суперником. Пропустили після власних помилок. Молодці, що не опустили голови, і майже зуміли врятувати матч. Нажаль, пропустили прикрий третій гол. Вірю, що у наступних двох матчах команда Андрія Шевченка зможе перемогти, й вийде із групи.

Кращим футболістом в складі нашої команди вважаю Ярмоленка. Він забив та дав надію на здобуття очок, також у важкі хвилини вів команду вперед. До речі, я прогнозував, що Андрій заб’є.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru