Нідерланди - Україна: прогноз гравців "Кривбасу"

Нідерланди - Україна: прогноз гравців "Кривбасу"}

Продовжуємо традицію прогнозування матчів збірної України футболістами криворізького «Кривбасу». Сьогодна команда Андрія Шевченка розпочне груповий етап чемпіонат Європи матчем проти збірної Нідерландів.

Захисник Богдан Сокол вірить у перемогу нашої команди – 1:2. Богдан вважає, що жовто-сині зіграють від оборони, а суперник буде діяти першим номером. Гра буде схожа на матч проти збірної Португалії, коли ми перемогли – 2:1. Сокол ставить на голи від Маліновського та Яремчука. А вболівати за Україну будет вдома із дружиною.

Воротар Дмитро Черниш також вважає, що перемогу святкуватиме збірна України – 0:1, а голами відзначаться Яремчук та Зубков. Дмитро рахує, що для української команди гра буде важкою. Буде багато боротьби, але водночас усі побачать красивий футбол у виконанні обох колективів.

Півзахисник Євген Ніколашин ставить на бойову нічию 1:1, а заб’ють Ярмоленко або Маліновський. Молодий гравець вважає, що для команди Андрія Шевченка головне не пропустити першою, а ще краще першою відкрити рахунок. Буде важко, тим більше граємо на домашньому стадіоні суперника.

Футболісти «Кривбасу» бажають успішного виступу головній команді України на чемпіонаті Європи!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru