"Нікополь" - "Кривбас" 1:2

"Нікополь" - "Кривбас" 1:2}

У 15 турі групи Б Другої ліги криворізький «Кривбас» гостював у Нікополі, зустрічаючись з місцевим однойменним клубом. У першому колі наша команда вдома здобула перемогу без шансів – 6:1, й сьогодні також прибула на гру сповнена рішучості набрати три залікових бали. Одразу декілька гравців «Кривбасу» пропускали поєдинок через пошкодження.

На 3 хвилині після навісу Карнози з правого флангу м’яч відскочив до Фатєєва, але Дмитро зовсім трохи не встиг, аби реалізувати свій шанс. «Кривбас» розпочав непогано, контролюючи сферу на чужій половині поля. Тим неочікуваніше ми пропустили. Пирогов помилився при передачі назад, м’яча підхопив капітан «Нікополя» Бейер, та, увірвавшись у карний майданчик точно пробив низом у дальній кут – 1:0.

Криворіжці не очікували такого повороту подій, тим не менш, продовжили насідати на ворота Коваленка. Заїменко після кутового не зміг підлаштуватися під м’яч, та пробив вище воріт. Тут же Ременюк здорово пробивав під поперечину з-під захисників метрів з 22, але воротар у карколомному стрибку потягнув удар.

Середина тайму: «Кривбас» реально притис суперника до його воріт. Й одна з численних атак. Фатєєв віддав довгу передачу вперед на ривок Ременюка. Андрій вже був готовий загострювати, але у карному майданчику його збив Полянський – пенальті! Збунь з позначки пробив несильно й по центру, але цього, на щастя, вистачило для голу, й Коваленко стрибнув у лівий від себе кут – 1:1!

На хвилі успіху гості продовжили атакувати, але до перерви моментів біля чужих воріт більше не було. У дебюті другого тайму нам вдалося вийти вперед! П’ятов, який тільки-но вийшов на заміну в 15-хвилинній паузі, видряпав м’яча в центрі поля пройшов півполя, та віддав наліво Ременюку. Андрій виконав простріл у воротарський, звідкіля Збунь виграв позицію у опонента, й розстріляв ворота – 1:2!

Гра на половині поля суперника продовжилася. «Нікополь» міг розраховувати тільки на стандарти, й після одного з таких на 70 хвилині тільки майстерність Льопки уберегла гостей від проблем. Терехов після подачі зі стандарту отримав сферу на дальній стійці, й пробивав з-під захисника, але Льопка ногами зіграв надійно.

«Кривбас» відповів дальніми пострілами Рябова та Ременюка, але неточно. Господарі намагалися загострювати за рахунок подач в карний майданчик, але наші захисники діяли надійно. Натомість, П’ятов непогано пробивав метрів з 24, але трохи вище воріт. Кінцівка зустрічі пройшла на зустрічних курсах, й криворіжці перемогли у дуже непростому обласному дербі. Хоча міг забити і Черній, сам собі створивший момент, але влучив у кіпера.

Дякуємо за підтримку чисельній групі фанатів, які прибули на гру й палко усі 90 хвилин підтримували «Кривбас»! Усіх із важливою вольовою перемогою!

3 квітня 2021 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 15 тур. Нікополь, Дніпропетровська область. Стадіон «Електрометалург». 15:00. +8 градусів.

ФК «Нікополь» (Нікополь, Дніпр. обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:2 (1:1)

Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро).

Асистенти арбітра: Денис Кескюла (Дніпр. обл.), Роман Прощенко (Дніпро).

Четвертий арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Анатолій Харахайчук (Кременчук).

Голи: Ерік Бейер, 11 (1:0). Олексій Збунь, з пенальті, 28 (1:1). Олексій Збунь (Андрій Ременюк), 54 (1:2).

«Нікополь» (Нікополь): 33. Станіслав Коваленко, 11. Дмитро Люсік, 35. Данило Льога, 15. Віталій Полянський, 20. Ерік Бейер (5. Владислав Омельченко, 76), 10. Ігор Кошеваров, 16. Микита Фомін, 99. Микита Жуков, 3. Микола Рогулін, 22. Ігор Катеруша, 32. Ярослав Терехов.

Запасні: 1. Іван Регульський, 24. Микита Кучеренко, 71. Кирило Артюшенко, 21. Данило Артюшенко, 19. Дмитро Мельник, 6. Максим Таряник, 2. Максим Білоус, 8. Сергій Донець.

Головний тренер: Сергій Воробей.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка – 17. Назар Маліновський, 3. Володимир Заїменко (к), 20. Дмитро Фатєєв, 89. Андрій Дедяєв – 13. Максим Пирогов (2. В’ячеслав Рябов, 65), 8. Ігор Яровой, 10. Артур Карноза (5. Олександр П’ятов, 46), 77. Олексій Збунь (22. Олександр Гуськов, 80), 23. Андрій Ременюк – 11. Віктор Берко (88. Костянтин Черній, 75).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 12. Богдан Сокол.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Микола Рогулін, 32. Микита Фомін, 61. Ігор Кошеваров, 81 – Максим Пирогов, 61. Роман Льопка, 87. Олександр Гуськов, 88.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru