Новий автобус "Кривбасу" - більше, ніж просто клубний автобус

Новий автобус "Кривбасу" - більше, ніж просто клубний автобус}

Новенький автобус криворізького ФК «Кривбас», який було презентовано ввболівальникам на останньому матчі минулого сезону - це більше, ніж просто клубний автобус. Давайте ретельно роздивимось його!

Подібно гербу «Кривбасу» з символічними шістьма смугами, автобус має шість символічних особливостей.

До речі, а ви знали, що дизайн автобуса було створено в колаборації з майстернею Максима Томащука - https://www.tomikdw.com. На обговорення ідей, фотосесій, створення ескізів і на реалізацію проєкту пішло майже півроку.

По-перше, славетна історія «Кривбасу» відбита і в досягненнях, і в його історичних емблемах.

По-друге, є посилання до особистостей, які закладали підґрунтя сучасного клубу. Якщо уважно придивитися, то на бічних і задній частини автобуса можна знайти прізвища всіх (!) головних тренерів і футболістів, які коли-небудь захищали кольори клубу або працювали в ньому.

По-третє, в брендуванні використані головні слогани клубу «Кривбас-це ми» та «Ім'я нам – Кривбас». Слогани, які запозичені у фанатів клубу, є такими ж символами, як гімн і герб.

Ультрас клубу, які зробили багато для його відродження, присвячена окрема, четверта частина автобуса. Тут презентований не тільки сьогоднішній фан-сектор, а й логотипи основних і найстаріших угруповань клубу.

Присутня і ще одна, п'ята деталь брендування, для уболівальників і фанатів. Це QR-код з посиланням на клубний сайт, де можна знайти також наші соцмережі та зручно слідкувати за новинами.

Шостий елемент, як і шоста смуга на гербі «Кривбасу», яку багато хто не помічає та вважає, що на емблемі тільки 5 смуг, символічно прихований і має свій підтекст. Він існує! Тож вмикай уяву та спробуй його знайти!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru