Новорічне привітання Костянтина Караманіц

Новорічне привітання Костянтина Караманіц}

Президент криворізького «Кривбасу» Костянтин Караманіц привітав уболівальників з новорічними святами.

Дорогі вболівальники, друзі! Вітаю з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Рік, який ми проводжаємо ознаменувався дуже важливою подією для нашого міста: відродженням «Кривбасу». Почалася нова історія великого клубу. Ми поставили перед новим колективом амбіційні високі цілі, до яких ми усі разом безсумнівно прийдемо у найближчий час. 

Ми побачили, що криворізькі вболівальники скучили за великим футболом, й разом досягнемо нових вершин, разом подолаємо усі труднощі на шляху до успіху. Адже «Кривбас» - це ми!

Разом з вами, наші дорогі вболівальники, ми зможемо зробити усе задля повернення «Кривбасу» на мапу найсильніших футбольних клубів України. 

Також хочу звернутися до гравців, тренерів, адміністрації, усіх співробітників клубу. Усі ми разом робимо велику справу. Хочу висловити усім вам велику подяку за вашу працю. Ім’я нам «Кривбас»!

Бажаю, щоб новий рік приніс вам все, про що ви мрієте, і трохи більше. Нехай йде все погане з останнім ударом курантів. Новий рік - це старт для нових починань і можливостей. Нехай мрії стануть реальними і доступними, а починання - реалізованими! Здоров’я вам та вашим сім’ям.

З повагою,

Костянтин Караманіц,

президент ФК «Кривбас» Кривий Ріг.

Теги

Зроблено в Oranges Guru