"Новорічні історії". Андрій Голуб

"Новорічні історії". Андрій Голуб}

Завершує цьогорічний проєкт «Новорічні історії» захисник криворізького «Кривбасу» Андрій Голуб, який поділився враженнями від святкової подорожі до ОАЕ.

- 2020 рік ми із сім’єю зустрічали за кордоном, у далеких Об’єднаних Арабських Еміратах. Напередодні Нового року встигли відвідати усі пам’ятні місця країни: Бурдж-Халіфа, фортецю Аль Джахілі, легендарний величезний парк квітів, мечеть шейха Зайда. Ми були в захваті від побаченого, начебто побували на іншій планеті. Цікаво було дізнатись, що в ОАЕ Новий рік святкують двічі: у ніч на 1 січня та релігійний.

Побачили, певно, найяскравіший у світі феєрверк. У величезному торговому центрі усім дітлахам в спеціально відведенній зоні, виконаної у стилі будиночка Діда Мороза, напередодні свята безкоштовно роздають подарунки. Там можна досить весело провести час: почитати вірші, заспівати, сфотографуватися з Дідом Морозом.

А чого тільки варта величезна святкова ялинка у холлі готелю. Емоцій від побаченного, певно, вистачить на усе життя, адже не у кожній країні світу так красиво й затишно на Новий рік.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru