"Новорічні історії". Олександр Горват

"Новорічні історії". Олександр Горват}

Продовжуємо публікувати новорічні спогади футболістів криворізького «Кривбасу» у рамках святкового проєкту «Новорічні історії». Сьогодні свою історію розповідає півзахисник нашої команди Олександр Горват.

- Ця історія почалася дуже давно, напередодні 1974 року. Коли моєму татові було 9 років, він сам купив собі додому Діда Мороза. Дід Мороз досить великого розміру як для іграшки, по пояс дорослій людині, а знизу простір, у якому можна щось сховати. Весь цей час Дід Мороз служив папі як новорічний декор.

Коли вже я був маленьким він стояв у моїх батьків в квартирі і дарував нам радість теж у вигляді прикраси до того моменту, поки під нього не сховали подарунок для мене. М'яку іграшку: прибульця Альфа з планети Мельмак, може хто пам'ятає такого персонажа з популярного у минулому телесеріалу. І після цього з'явилася традиція, погладити Дідуся Мороза і він обов'язково принесе тобі подарунок.

Ми стали дорослими, у мене своя сім'я і такий же Дід Мороз стоїть тепер і у нас вдома і дарує подарунки вже моїй маленькій доньці, яка його дуже любить й частенько шукає сюрпризи під ним. Ось така сімейна новорічна традиція вийшла.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru