"Оболонь" - "Кривбас" 0:0

"Оболонь" - "Кривбас" 0:0}

«Кривбас» у 5 турі УПЛ на виїзді зустрічався з київською «Оболонню». Замість дискваліфікованого Хомченовського з перших хвилину у старті гостей зʼявився Вакулко.

Дебют зустрічі активніше провели «пивовари». Спочатку Черненко загрожував воротам здалеку, але, на щастя, обійшлось. А через декілька хвилин флангова подача знайшла у карному майданчику голову Таранухи, й червоно-білих реально виручив Кліщук, який дістав мʼяча з ближнього кута. Потихеньку «Кривбас» перевів гру на чужу половину поля, й заволодів територіальною перевагою.

Аде доволі довго в атаці майже нічого не вдавалось. До середини тайму окрім декількох гострих подач з флангів криворіжці більше нічим не запамʼятались. Спека, яка стояла надвечір у Києві давалась взнаки: швидкості були невисокі. Після 25 хвилини нарешті у гостей пішли й удари по воротах. Дібанго після відскоку мав гарну нагоду, аби пробити з середньої дистанції, але рикошет та мʼяч полетів вище.

І тут же кутовий: Устименко, який вперше в сезоні вийшов у старті, пробивав з другого поверху, але трохи вище. «Оболонь» грала переважно за рахунок довгих передач та контратак. Після однієї з таких Мороз потужно пробивав метрів з 30, але дуже неточно. Кінцівка тайму пройшла на половині поля гоподарів, наші хлопці намагались все ж таки забити такий потрібний гол «в роздягальню», але не вдалось.

У перерві Кожушко змінив на вістрі Устименка. Початок другої половини залишився за господарями. Кліщук одного разу врятував після дальнього пострілу Таранухи, потягнувши снаряд з-під поперечини. Але «Кривбас» відповів ще гостріше. Пройшла контратака: Луньов протягнув мʼяча через півполя, та віддав врозріз на Задераку. Вихід віч-на-віч, але Федорівський парирував удар…

На 65 хвилині дебютував Жан По. Подія на яку усі довгий час чекали. Пізніше ще один дебют: Кузик. Гра знову трохи вирівнялась, але все ж наша команда продовжувалА атакувати частіше та гостріше. Луньов на 75 хвилині прибрав одразу декількох суперників, та, здавалося, пробивав вже у дальній кут, але все ж трохи невлучно. «Оболонь» відповіла двома поспіль дальніми неприємними ударами. На щастя, неточно.

Наша команда до останнього намагалась вирвати перемогу, зачинивши суперника на його половині поля, але у підсумку маємо лише нульову нічию.

28 серпня 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 5 тур. Київ. Стадіон «Оболонь-Арена». +31 градус.

«Оболонь» (Київ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:0

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Асистенти арбітра: Марина Стрілецька (Суми), Світлана Грушко (Київська область).

Четвертий арбітр: Крістіна Козорог (Київська область).

Спостерігач арбітражу: Михайло Овчар (Калуш).

Делегат УАФ: Олександр Косевич (Донецька область).

Арбітр ВАА: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Асистент ВАА: Максим Чертоляс (Херсон).

Спостерігач ВАА: Олександр Войтюк (Запоріжжя).

«Оболонь» (Київ): 1. Назарій Федорівський, 24. Єгор Прокопенко, 2. Данило Карась, 34. Артем Вовкун, 3. Владислав Приймак, 9. Ігор Мединський, 4. Тарас Мороз, 17. Руслан Черненко, 10. Олег Слободян (к), 8. Ростислав Тарануха (33. Дмитро Нагієв, 81), 95. Ігор Краснопір (55. Сергій Суханов, 69).

Запасні: 13. Артем Кичак, 16. Павло Лукʼянчук, 5. Олександр Осман, 20. Дмитро Фатєєв, 7. Муха, 14. Олександр Чернов, 25. Віталій Груша, 19. Сергій Косовський, 11. Максим Єрмоленко, 18. Євгеній Даниленко.

Головний тренер: Валерій Іващенко.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук - 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний (к), 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго - 23. Хрвоє Іліч (97. Жан По, 65), 8. Джихад Бізімана, 22. Юрій Вакулко (6. Клім Приходько, 65), 14. Максим Луньов (17. Владислав Семотюк, 86), 94. Максим Задерака (21. Денис Кузик, 72) - 18. Денис Устименко (78. Олег Кожушко, 46).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 2. Вʼячеслав Рябов, 45. Володимир Вілівальд, 27. Роман Дебелко, 99. Віктор Блізніченко, 15. Данило Гончарук.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Олег Слободян, 34 – Максим Луньов, 41.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru