Оче Очовечі: "Кривбас" - чудовий клуб. Безмежно радий, що я тепер з вами

Оче Очовечі: "Кривбас" - чудовий клуб. Безмежно радий, що я тепер з вами}

EXCLUSIVE від новачка ФК «Кривбас», нігерійського нападника Оче Очовечі в рамках традиційної рубрики від офіційного спонсора Клубу FAVBET.

- Привіт, Оче, радий нашому знайомству. Поділись своїми емоціями після підписання контракту з ФК «Кривбас».

- Навзаєм. Я дуже радий підписанню угоди з «Кривбасом». Адже я довгий час шукав цієї прекрасної можливості стати футболістом криворізького Клубу. На жаль, це очікування зайняло трішки часу. Але, головне, все вдалось: зараз я щасливий, що я нарешті тут.

- Що ти знав про ФК «Кривбас» та український футбол в цілому перед трансфером?

- Чесно кажучи, я не багато знаю про український футбол. Знаю лише те, що деякі з нігерійських гравців грають в українській лізі. Чув про такі клуби, як «Шахтар Донецьк», «Динамо» Київ. Нещодавно почав слідкувати за «Кривбасом». Це чудовий Клуб. Безмежно радий, що я тепер з вами.

- Розкажи подробиці переходу до «Кривбасу»…

- Мій трансфер здійснився завдяки моєму агенту - Джусі. Він розказав про Клуб, адже до того, я не знав багато деталей. Після цього я почав вивчати команду та зрозумів, що це чудова можливість для моєї професійної карʼєри. І прийняв пропозицію «Кривбасу».

- Можливо, ти вже був з кимось знайомий з команди до переходу?

- Ні, нікого не знав особисто. Як я вже сказав, перед цим детально ознайомився з інформацією про Клуб. Дізнався, що у «Кривбасі» багато африканських виконавців, і це добре.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru