Одразу сім гравців "Кривбасу" - у символічних збірних 6 туру УПЛ!

Одразу сім гравців "Кривбасу" - у символічних збірних 6 туру УПЛ!}

Після феєричної гостьової перемоги криворізького «Кривбасу» над «Колосом» у 6 турі УПЛ - 3:0 одразу вісім (!) представників червоно-білих були відзначені журналістами за підсумками ігрового вікенду.

Sport Arena, UA-футбол та Football.ua виділили ряд представників нашої команди. Юрія Вернидуба було визнано Тренером туру. Також «виклики» до когорти найкращих у турі отримали: Максим Задерака (дубль), Іван Дібанго, Андрій Кліщук (матч «на нуль»), Тимур Стецьков (гольова передача), Андрій Понєдєльнік (другий гол), Крістіан Іліч (гольова передача) та Данило Бескорований.

- На флангах «Кривбас» добре витримав тиск від ковалівців, причому, під час матчу навіть перегравав суперників, у яких фланговий захисник при схемі в трьох центрбеках мав більше свободи в підключеннях, а крайні нападники постійно намагалися загострювати зі зміщення. Понєдєльніка відзначаємо і за хорошу гру на своїй половині поля («сухий» матч – завжди комплімент обороні), а також за активну підтримку атак. Третя результативна комбінація також мала підтримку від Андрія (він підключив Задераку, який ухитрився забити зі складного положення), а ще Понєдєльнік забив сам після кутового Іліча, - про гру Понєдєльніка Sport Arena.

- Саме Задерака вже в дебюті матчу з «Колосом» дав своїй команді перевагу в рахунку, коли стартував на довгий пас Стецькова й реалізував вихід на воротаря. Пізніше Максим багато комбінував, знаходив себе в багатоходівках команди та підтримці швидкісних переходів від оборони в атаку. Вже наприкінці матчу, коли господарі більше розкривалися, намагаючись якось змінити хід гри, Задерака з гостроти правого флангу несподівано влучив у площину воріт і забив третій для команди та другий особисто для себе м’яч, - про гру Задераки Sport Arena

- «Колос» добре стартував у новому сезоні і зі своєю тактикою в три центрбеки та з трійкою нападу створив проблеми багатьом суперникам. Але Вернидуб добре пристосував гру своєї команди під цього конкретного суперника. Криворіжці на Київщині були швидшими і в пересуванні на полі, і в мисленні, і в реалізації задумів. Вони прекрасно діяли через фланги, гарно використовували простір і в підсумку завдали Колосу першої розгромної поразки з минулого сезону, - про роботу Вернидуба Sport Arena.

Раніше футболісти «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Данило Бескоровайний (збірна туру Football.ua – 2 тур; збірна туру Football та Sport Arena – 3 тур; збірна туру UA-футбол – 4 тур), Іван Дібанго (збірна туру Football, найкращий легіонер SA – 2 тур; збірна туру Football – 3 тур; збірна туру Football, SA, UAф – 4, 5 тури), Дмитро Хомченовський (збірна туру SA – 2 тур), Роман Дебелко (джокер туру SA – 2 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru