Офіційна заява ФК "Кривбас"

Офіційна заява ФК "Кривбас"}

Шановні вболівальники, представники великої родини ФК «Кривбас», ми добре розуміємо, що зараз вся наша увага зосереджена не на футболі. Але ми не можемо не продовжувати інформувати вас про стан справ у нашому клубі.

Як ми вже повідомляли раніше, воєнна агресія зі сторони росії застала «Кривбас» на зборах у Туреччині. Одразу після цих подій футболістами клубу було прийняте рішення, що частину зарплатні вони пожертвують на допомогу українській армії.

Надалі ФК «Кривбас» розпочав пошук різних варіантів щодо оренди футболістів клубу на період воєнних дій. Більшість наших гравців вже мають конкретні пропозиції, інші ще у пошуках, адже ситуація нестабільна й змінюється кожен день.

Наші гравці будуть продовжувати грати у футбол і, як й обіцяли раніше, будуть віддавати частину зарплатні на допомогу ЗСУ. Тим самим робити свій внесок у майбутню перемогу над агресором.

У свою чергу клуб, його керівництво та партнери також не залишаються осторонь та всебічно допомагають українській армії у боротьбі із російським агресором. Не вважаємо за потрібне піаритись на цьому, наразі головна спільна мета України та українців - перемога над ворогом, й кожен робить свій внесок у майбутнє нашої держави.

ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru