Офіційна заява ФК "Кривбас"

Офіційна заява ФК "Кривбас"}

Станіслав Дьяченко — частина дружної родини ФК «Кривбас». Українського клубу «Кривбас».

Як відомо, нещодавно ФК «Кривбас» презентував клубну Академію, одним з нових тренерів якої став вихованець луганського футболу Станіслав Дьяченко.

Після припинення виступів у професійному футболі Станіслав Дьяченко працював тренером дитячої Академії донецького «Шахтаря». Разом з Академією він залишився в окупованому Донецьку, сподіваючись на швидке повернення міста під контроль України. Паралельно з тренерською діяльністю в той час грав в аматорській команді ветеранів. Згодом Станіслав разом з усією академією «Шахтаря» переїхав до столиці України, де і працював до переїзду в Кривий Ріг.

Проти нього зараз розкручується інформаційна кампанія, яка дискредитує не тільки його ім’я, а й репутацію ФК «Кривбас». Поширюється інформація про те, що Станіслав Дьяченко нібито виступав за збірну так званої ДНР.

Тому клуб вважає за необхідне заявити наступне.

Станіслав Дьяченко не присутній у списках «Миротворця» або в розшуку за злочини проти української держави. Він ніколи не виступав у складі збірної так званої ДНР. Українська асоціація футболу не позбавляла його тренерської ліцензії, а КДК УАФ не вносив Станіслава до списку гравців, які були дискваліфіковані за запитом СБУ. Врешті решт він зробив свій вибір і живе на території України, працює в структурі українського футбольного клубу і є частиною дружної родини ФК «Кривбас».

Ми впевнені, що саме такі історії вимушених переселенців з окупованих територій є наочним прикладом поступового повернення частин Донецької та Луганської областей, які зараз тимчасово не підконтрольні Україні. Саме такі приклади працюють сильніше за урочисті промови про реінтеграцію для тих наших громадян, які залишились під окупацією. Саме такі історії свідчать, що Україна про них не забула і дають надію на повернення тимчасово окупованих територій.

Слава Україні!

ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru