Олег Голодюк: Перемогли за рахунок великого бажання

Олег Голодюк: Перемогли за рахунок великого бажання}

Тренер харківського «Металіста 1925» Олег Голодюк підсумував матч проти криворізького «Кривбасу» - 2:0 на пресконференції.

- Непроста гра, складна гра. За важких погодних умов, але наші гравці все одно намагались контролювати мʼяч. Думаю, за рахунок цього, за рахунок великого бажання, бійцівських якостей вони не поступились «Кривбасу». Хоча ми знаємо, яка у суперника хороша команда.

Ми налаштовували футболістів на бойовий матч. Їм велика подяка за те, що вони виконали те, про що ми домовлялись. Вважаю, сьогодні результат закономірний.

- Мокре поле сприяло чи навпаки заважало демонструвати гравцям високі швидкості? Чи була якась особлива підготовка до гри у дощ?

- Ми взагалі готувались, коли йшов сніг. Тому навіть таке поле нам підходило. Поле однакове для обох команд. Ми просто скористались своїми шансами. Та не дозволили «Кривбасу» показати свої сильні сторони.

- Що можете в цілому сказати про суперника?

- Як я вже сказав, «Кривбас» - дуже хороша команда. Знаємо, який у них сильний тренер. Просто їм, певно, потрібно більше часу, але це вже їх проблеми. Загалом це дуже хороша команда з висококваліфікованим наставником.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru