Олег Кожушко: У "Кривбасі" дуже хороші умови для досягнення результатів

Олег Кожушко: У "Кривбасі" дуже хороші умови для досягнення результатів}

Перший літній новачок криворізького «Кривбасу», атакуючий півзахисник Олег Кожушко, дав перше інтервʼю у якості футболіста червоно-білих.

Перші емоції після підписання контракту з «Кривбасом»

- Дуже радий стати гравцем «Кривбасу». Добре, що все вийшло і я тут. Друзі, які грають у Кривому Розі, розповіли, що Юрій Вернидуб цікавиться моєю грою. Далі вже мій агент спілкувався з тренером після завершення контракту з «Олександрією». Після цього ми узгодили усі питання щодо переходу. Тут мене добре прийняли, ніяких проблем немає.

Гра проти «Кривбасу» у чемпіонаті УПЛ

- Я грав тільки у матчі першого кола. Був важкий поєдинок, але «Олександрія» перемогла 2:0. Моментів було дуже мало, але взяли три очки.

Про друзів у «Кривбасі»

- Мої друзі - Максим Луньов та Тимур Стецьков, яких я знаю вже дуже давно ще з часів виступів у Академії «Дніпра».  Також є багато знайомих, з якими так чи інакше перетинався. А на базі зараз ділю кімнату з Данилом Бескоровайним.

Про новий сезон УПЛ

- Звичайно, хочеться, аби «Кривбас» посів якомога вище місце у таблиці. Та зробимо усе, щоб навʼязати конкурентам боротьбу за місце у єврокубках. Усі хлопці, тренери, взагалі вся команда буде ставити перед собою таке завдання.

Про улюблену позицію на полі

- Як такової її немає. В «Олександрії» грав зліва чи справа у нападі. І там, і там мені комфортно. Також мені задіяли як центрального нападника. Де в атаці ставили, там і грав.

Про роботу з Юрієм Вернидубом

- Після завершення контракту з «Олександрією» Юрій Миколайович дзвонив особисто. Після нашої розмови для себе зрозумів, що хочу попрацювати з цим тренером. Він гарно себе зарекомендував у Європі. Це великий український тренер. І стиль «Кривбасу», і його вимоги мені підходять. Впевнений, у нас все вийде.

Чи слідкував за прогресом «Кривбасу» у минулому сезоні?

- Так, памʼятаю, що розпочали не дуже добре, але згодом набрали хід. Вважаю, в цілому сезон для «Кривбасу» склався непогано. Тим паче, як для дебютного в УПЛ.

Про умови для роботи у «Кривбасі»

- Перед тим як переходити до «Кривбасу» спілкувався із друзями. Вони відзначали умови для роботи. Потім вже на власні очі усі побачив: умови дуже хороші. Є все для плідної праці, прогресу та хороших результатів.

 Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru