Олег Кожушко: Вітаю всіх наших вболівальників з цим успіхом

Олег Кожушко: Вітаю всіх наших вболівальників з цим успіхом}

Атакуючий півзахисник криворізького «Кривбасу» Олег Кожушко – про виїзну перемогу у 11 турі УПЛ над харківським «Металістом 1925» - 3:1.

- Олеже, твій четвертий гол за «Кривбас» та важлива перемога. Як прокоментуєш поєдинок?

- Позитивні враження. Найголовніше, виконали те, заради чого приїхали – здобули дуже важливі для нас три очки. Вся команда задоволена підсумками матчу. Виконали план на гру. Цікавий в цілому вийшов матч, «Кривбас» створив багато моментів: я міг забивати більше та й інші хлопці. Перемога цілком заслужена. Вітаю всіх наших вболівальників з цим успіхом.

- Після того, як рахунок став 2:0 на користь «Кривбасу», здалось, що трохи розслабились. Чи так це?

- Певно, на жаль, трохи було таке. Здавалось, вже все зроблено – гра наша. Але пропустили такий, навіть не знаю, як назвати, безглуздий мʼяч. Після цього зʼявилась певна нервозність, але добре, що вся команда згуртувалась, ми витримали це. А потім вибігли у контратаку та забили третій гол. Потім мали шанси, аби забити навіть більше. Все закономірно.

- «Кривбас» провів два різні тайми: у першому більше контролював мʼяч, а другому зробив ставку на контратаки. Такі були настанови від тренерів у перерві?

- Так складалась гра. У суперника був, можна сказати, емоційний підйом. Вони відчули деяку впевненість та стали краще контролювати мʼяч. Ми ж розпочали другий тайм не так, як хотілось, але потім перебудувались та стали вибігати у швидкі контратаки. Як результат – третій гол.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru