Олег Кожушко: Всі разом рухаємось до нашої мети

Олег Кожушко: Всі разом рухаємось до нашої мети}

Атакуючий півзахисник криворізького «Кривбасу» Олег Кожушко – про переможний домашній матч 12 туру УПЛ з «Дніпром-1» - 3:0.

- Олеже, які емоції після цієї перемоги?

- Завжди коли перемагаєш, враження позитивні. «Кривбас» переміг суперника заслужено. Могли забивати і більше. Рухаємось далі. Вітаю вболівальників та увесь Кривий Ріг з перемогою.

- У другому матчі поспіль тобі вдається оформити дубль, ти вже серед лідерів гонки бомбардирів УПЛ. Як тобі це вдається?

- Та як… Тьху-тьху, щоб не наврочити. Все добре. Головне, що є моменти. Забиваю. Хочеться, б так все йшло і надалі. Щоб виходило забивати та допомагати «Кривбасу» перемагати.

- Що скажеш про гру суперника?

- «Дніпро-1» - дуже гарна команда з хорошим підбором виконавців. Суперник підходив до матчу з серією пʼять перемог у пʼяти останніх турах. Тому ми підходили до зустрічі дуже серйозно налаштованими. Слава Богу, що все вийшло та здобули таку важливу для нас перемогу.

- Як ти вважаєш, у чому секрет успіху «Кривбасу»?

- Думаю, це прозвучить банально, але ми всі обʼєднані однією метою, починаючи з керівництва клубу і до усіх вболівальників, всього нашого міста. Всі бʼємось один за одного. Разом рухаємось до нашої мети. Дай Бог, у подальшому будемо також перемагати та виконувати завдання, які перед нами стоять. «Кривбас» це ми!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru