Олег Шандрук: "Кривбас" - один з найсильніших в УПЛ у фізичному плані

Олег Шандрук: "Кривбас" - один з найсильніших в УПЛ у фізичному плані}

В. о. головного тренера рівненського «Вересу» Олег Шандрук – про домашню поразку від криворізького «Кривбасу» - 0:2 у 22 турі УПЛ на післяматчевій пресконференції.

- Як вплинуло на гру вилучення Мрвальєвича?

- Вилучення завжди впливає на гру, особливо з сильним суперником. Ми розуміли насправді, що після цього нам потрібно потерпіти. На жаль, швидко пропустили, автогол, тут би хотів підтримати Сашу Кучеренка. Він зіграв хороший матч в цілому. Якби ми витримали перші 15 хвилин другого тайму, то могли сподіватись на більш позитивний результат.

У подальшому змінили тактичну схему, більше ризикували, більше пресингували. Вдячні хлопцям за це. Хотіли врятувати гру, але, на жаль, пропустили вдруге. Треба ще подивитись другий гол. Мені здалось, що перед тим як Луньов забив, на Курко було порушення в центрі поля.

- В епізоді з другим пропущеним голом, коли Паст на виході послизнувся та впав… Чи не здається вам, що переборщили з поливом, адже в перерві якраз активно поливали поле?

- На жаль, так. У нас якесь специфічне поле. Воно хороше, але є проблеми з цим. Усі частенько падають: і ми, і опоненти. Наші хлопці ретельно підбирають шипи на бутси під поле, але маємо що маємо.

- Попереду – «лобова» гра з «Оболонню». Як збираєтесь компенсувати втрату Мрвальєвича?

 - У нас достатньо хороша обойма. Є кому грати та хороша конкуренція.

- Чи поїздка до Німеччини перед цим матчем не вплинула на фізичну підготовку команди?

- З однієї сторони ми були разом з командою, обʼєднались. З іншої це було перед грою з «Кривбасом» й вдома ми могли підготуватись більш ретельно: якийсь спаринг зіграти. Адже дорога є дорога. Але, вважаю, фізично ми не поступились «Кривбасу», якщо ви про це. Так, суперник – один з найсильніших фізично в УПЛ. Але фізично ми виглядали непогано, як і в минулих матчах. 

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru