Олександр Бабич: Це такий матч, після якого станемо сильнішими

Олександр Бабич: Це такий матч, після якого станемо сильнішими}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич прокоментував виїзну перемогу над донецьким «Олімпіком» - 2:0 у 16 турі Першої ліги в післяматчевому флеш-інтерв’ю.

- Нервовий вийшов матч, й багато чого у нас не виходило сьогодні. Ми попереджали хлопців, що це не той «Олімпік», який був у першому колі, коли «Кривбас» розпочинав чемпіонат, й доволі впевнено переміг. Відзначали, що суперник організовано діє в обороні і у верхньому пресингу. Десь нервовість матчу далася взнаки нашим захисникам, адже не завжди виходило вийти грамотно у атаку.

Такі матчі ми теж повинні вміти вигравати, тому я задоволений, що досягли переможного результату. Могли «закривати» гру ще раніше, адже у другому таймі були два хороших моменти. Якби забили, було би спокійніше. Тим не менше, радий, що ми виграли й зіграли «на нуль».

Тому що, дійсно, в кінцівці супернику не було куди подітися, він йшов вперед великими силами. Хоча ми самі собі створили ці проблеми у захисті.

- В чому ви були краще за «Олімпік» сьогодні?

- По-перше, ми першими забили. Відзначу командний дух, який сьогодні був на високому рівні. Не дивлячись на те, що було важко, відпрацьовували без м’яча усі: і нападники, і захисники. Це теж дуже важливо. Звісно, без помилок не обійшлося. Але знову ж таки, це такий матч, після якого ми станемо сильнішими. Це дуже хороша гра для аналізу.

- Чому в заявці на гру не було Івана Зотька?

- І він, і Клім Приходько, наш молодий спеціаліст з виходів на заміни, трішки захворіли. Є невеличкі кадрові проблеми, але ми не жаліємося. Є футболісти, які виходять на заміни, й сьогодні вдало вийшли, до речі. Більш-менш наш лазарет бідніє, й це радує.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru