Олександр Бабич: Гра давалася, але не реалізували свої моменти

Олександр Бабич: Гра давалася, але не реалізували свої моменти}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич відповів на питання журналістів після виїзного матчу 13 туру Першої ліги проти вишневського «ВПК-Агро» - 0:0.

- Ми розуміли, що суперник буде грати щільно, надійно та компактно в обороні. План на гру був взламати цей захист, й максимально швидко забити гол. Якщо брати перший тайм, то гра нам давалася, ми мали три стовідсоткових моменти, аби забити. Але ми їх не реалізували.

Звісно, якщо не забиваєш, у суперника з’являється впевненість. Десь й поле нам заважало продемонструвати той футбол, який планували. На полі такої якості легше оборонятися. Й було очевидно, що суперник щасливий, що здобув нічию.

Нас нічия не влаштовувала, тому в кінці повинні були зіграти ще агресивніше, й прагматичніше в атаці, але не вийшло. Тим не менше, я подякував хлопцям, адже, граючи на такому важкому полі, вони дотримувалися нашого малюнку, нашого стилю гри. Не вистачило тільки забитого голу.

Забий ми, гра би розкрилася, і ми створили ще більше гольових моментів, ще обов’язково були голи.

- Ви працюєте на посаді головного тренеру «Кривбасу» вже тиждень. Як проходить ваша адаптація?

- Знайомлюсь із футболістами. Звісно, часу на все поки не вистачає. Але я радий, що хлопці мене чують та намагаються виконувати мої установки. Це в більшій мірі стосується роботи з м’ячем та без м’яча. Я цим дуже задоволений. Незадоволений тільки тим, що сьогодні не зуміли використати свої моменти.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru