Олександр Бабич: Хороша перемога проти дуже сильної команди

Олександр Бабич: Хороша перемога проти дуже сильної команди}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич прокоментував виїзну перемогу над житомирським «Поліссям» - 2:1 у 15 турі Першої ліги в післяматчевому флеш-інтерв’ю.

- По-перше, хочу привітати усіх вболівальників «Кривбасу». Ми здобули хорошу перемогу проти дуже сильної досвідченої кваліфікованої команди. Це радує. Що стосується підготовки до гри, то не можна сказати, що у нас було багато інформації.

Набагато легше готуватися, якби суперник грав би, й ми бачили попередній матч. Так, ми знали, що «Полісся» грає у комбінаційний футбол, намагається контролювати м’яч. Й десь він моментами змушував нас грати нижче, і думати про оборону. В цілому, я задоволений хлопцями.

Задоволений тим, як вони діяли у першому таймі. У другому таймі «Полісся» нас притиснуло, й довелося перебудовуватися на іншу схему. Забили гол, й ще могли забити у другому таймі. Так, це був матч туру проти команди, яка також буде претендувати на вихід до УПЛ. Цього їм бажаю.

Вболівальники, думаю, залишали стадіон задоволеними. Обидві команди забили, не «сухий» матч вийшов. Сьогодні були і жовті картки. Такі поєдинки подобаються вболівальникам.

- Наскільки цікавим є нинішній сезон Першої ліги?

- Переглядаю матчі Першої ліги вже не перший сезон. Дійсно, кожний сезон є інтрига: будь-яка команда може як виграти, так і програти. Вважаю, навіть не у всіх матчах УПЛ є стільки цікавих моментів, такої інтриги.

Впевнений, рівень і Першої ліги, і УПЛ буде тільки зростати. Це дуже здорово. Хочеться відзначити і атмосферу на стадіоні, і якість поля, яке дозволяло сьогодні грати в хороший футбол.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru