Олександр Бабич: Командний дух був на дуже хорошому рівні

Олександр Бабич: Командний дух був на дуже хорошому рівні}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич відповів на питання журналістів на післяматчевій прес-конференції після домашньої перемоги над «Краматорськом» у 14 турі Першої ліги – 3:0.

- У першу чергу, хотілося би поздоровити із перемогою вболівальників, керівництво, ну, й, звісно ж, команду. Не можу сказати, що перемога далася легко. 3:0 рахунок не відображає повністю того, що відбувалося на полі. Ми розуміли, яка буде гра й налаштовували хлопців на те, що взламати оборону суперника буде нелегко.

Знали, що гра буде йти до першого забитого голу. У першому таймі трохи поспішали: багато простих помилок. Зрозуміло, десь на хлопців це тиснуло. Але те як відпрацювали другий тайм, мені дуже сподобалось. Було моменти забити ще більше. Враховуючи наші кадрові проблеми, командний дух був на дуже хорошому рівні.

Розуміли, що подібні матчі потрібно вигравати стовідсотково. Радує те, що ми забили три голи й не пропустили. Коли граємо надійно у захисті та не пропускаємо, ця впевненість передається всій команді.

- Після першого голу, певно, видихнули з полегшенням, адже час спливав, а голів все не було?

- Не можу сказати, що після першого. Скоріше, перший гол був переломним. Емоційно відсвяткував третій гол. Дуже радий, що забив Рома Дебелко. Третій м’яч – це був вже контрольний постріл.

- Чи можна сьогоднішню перемогу назвати впевненою?

- Лише за рахунком. За якістю гри… треба додавати. Додавати у впевненості, холоднокровності, роботі із м’ячем. Розбирали гру суперника, він дуже організовано обороняється, й у першому таймі було дуже нелегко взламати його захист. Хоча до перерви був класний момент у Артема Щедрого. Забий він, далі було би легше.

В цілому, команда проявила характер. Я би ще відзначив гравців, які вийшли на заміну. Результату добиваються не одинадцять футболістів на полі, добивається уся команда. Й гравці, які сьогодні вийшли на заміну, я побачив, це бойові одиниці. Вони виклалися на повну заради результату.

- Оцініть гру Вагнера й Приходько сьогодні.

- Вагнер працює впевненіше з кожною грою. Але я хочу від нього більшого, й буду вимагати більшого. У нього є дриблінг; хочу, аби він не боявся йти у обіграш. У тренувальному процесі все це у нього виходить. У грі, зрозуміло, десь тисне результат. Моя задача – зробити так, аби футболісти виходили на гру у такому ж психологічному стані, як і на тренуваннях.

Щодо Кліма Приходько, то у нього хороші якості, адже він пройшов хорошу школу. І зараз він вийшов на заміну, та використав свій шанс. Сьогодні побачив, що футбольний інтелект у нього на рівні, треба тільки привести у норму його ігрові кондиції. Минулий матч він пропускав через мікропошкодження. Перший гол – переломний. Радий, що саме Клім вийшов забив його.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru