Олександр Бабич: Матч із "Валмієрою" вийде цікавим

Олександр Бабич: Матч із "Валмієрою" вийде цікавим}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич розповів про прибуття до Туреччини на другий зимовий навчально-тренувальний збір, а також про плани щодо підготовки.

- Нарешті ми прибули до Туреччини. Так, був невеличкий форс-мажор із погодними умовами: не вийшло вчасно вилетіти із Запоріжжя. Але вилетіли через деякий час з Києва. Летіли усю ніч, тому дещо підкоригували перші дні зборів. Спочатку дали хлопцям час відпочити й потім вже провели повноцінне тренування. Тішить, що футболісти, навіть не дивлячись на холодну погоду у перший день, працюють із задоволенням.

- У якому форматі будуть проходити тренування найближчими днями?

- Багато увагу будемо приділяти роботі з м’ячами як у малих, так і середніх групах. Ми розуміємо, що все це треба закріпити у контрольних матчах. Побачимо як футболісти реагують на наші вимоги, як вони під навантаженнями виконують те, що ми від них хочемо.

- Ваші очікування від першого спарингу проти «Валмієри»?

- Чесно кажучи, поки не замислювався. Розуміємо, що команда тільки починає працювати на зеленому газоні й це наша тільки перша контрольна гра. Тому більше будемо думати про свої задачі, ставити перед гравцями певні цілі перед матчем. Але впевнений, що поєдинок вийде цікавим. Це буде гра на емоціях. Думаю, побачимо і забиті голи. Результат наразі у нас не на першому плані.

- Оцініть умови проживання в Туреччині.

- Тут завжди комфортні умови. Наразі ми єдина футбольна команда у нашому готелі. Сподіваємося, що погодні умови будуть нас тільки радувати. У Туреччині якісні поля й доволі легко знайти хорошого спаринг-партнера.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru