Олександр Бабич: Матч нам вдався, за винятком результату

Олександр Бабич: Матч нам вдався, за винятком результату}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич прокоментував другий контрольний матч на зимових зборах в Туреччині проти петровського «Інгульця» - 0:1.

- В цілому, матч вдався, за винятком результату, й він вийшов доволі рівним. Ті задачі, які ставили перед футболістами на фоні навантажень, вони намагалися виконати. Бачимо те, над чим нам необхідно попрацювати: перш за все, це робота із м’ячем. Технічного браку сьогодні помітно стало більше у порівнянні з першим спарингом (проти «Валмієри» - 1:1). Дійсно, свою роль тут відіграють навантаження, тому це нормальна ситуація на зборах.

- Як «Кривбас» виглядав на фоні суперника з УПЛ?

- Суперник, певно, сьогодні був потужнішний, мобільніший. Все-таки «Кривбас» зовсім у іншому функціональному стані наразі, аніж «Інгулець». В цілому, я вважаю, ми виглядали гідно, перевірили свій рівень. Цікавим обіцяє бути й матч із «Десною». Можна сказати, що зробили маленький крок вперед, але, знову ж таки, є над чим працювати.

- Сьогодні ми побачили на полі два різних склади. Який вам сподобався більше?

- Ми рівномірно розподілили навантаження, склади були змішані. Те, що пропустили… Допустили дитячу помилку в обороні у другому таймі. До перерви таких помилок не було. Були тільки помилки в роботі із м’ячем та на початку атак. Й один, і другий склади провели рівну гру. Але, на жаль, пропустили нелогічний гол.

- Семенова підбадьорили у роздягальні?

- Так, це збори, помилки трапляються. Розуміємо, над чим нам потрібно попрацювати й на теорії ми це обговоримо й будемо виправлятися. Це робоча ситуація. Добре, що ці помилки трапляються на зборах, не в чемпіонаті.

- Як вам сьогодні підтримка вболівальників «Кривбасу», які приїхали в рамках програми KryvbasOnTour?

- Так, хочу подякувати вболівальникам. Таке відчуття, ніби граємо вдома. Групу підтримки увесь матч ми чули. Дуже приємно, коли на матчах є підтримка вболівальників, коли є правильний ажіотаж.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru