Олександр Бабич: Нам є над чим попрацювати на зборах

Олександр Бабич: Нам є над чим попрацювати на зборах}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич підвів підсумки третього контрольного матчу на турецьких зборах проти чернігівської «Десни» - 0:2.

- Сьогодні побачили свої недоліки. Щоб ставати сильнішими, треба грати проти сильних суперників. Ми розуміємо різницю між клубами Першої ліги та УПЛ, різницю у класі футболістів ліг. Побачили, що у нас є серйозні проблеми, над якими будемо працювати. Інформацію отримали, будемо розбиратися позитивна вона чи негативна. Завдяки таким матчам ми й можемо побачити свій рівень.

Можна сказати так: ми здогадувались про певні недоліки, й ми їх побачили. Наразі ми ще у Першій лізі. Розумію, що нам потрібне підсилення. Максимально швидке підсилення для того, аби ми поступово ставали конкурентоспроможною командою УПЛ. Засмучуватися нам ніколи, адже вже завтра наступний контрольний матч. Тому ці два дні команда повинна попрацювати із максимальним навантаженням. Найголовніше наразі, що закінчуємо збір без серйозних травм.

- Що саме не вдалося «Кривбасу» сьогодні?

- Не вийшло взламати якісну грамотну оборону суперника. Якщо не помиляюсь, у першому таймі ми створили три хороших моменти, а от у другому півтора. Допускаємо у захисті помилки, які невластиві навіть гравцям Першої ліги. Є над чим працювати. Повторюсь, необхідно максимально швидко підсилити склад.

- Наскільки пропущені голи вже у першому таймі вплинули на результат?

- До першого голу була інша гра. Пропустили після тактичної помилки: неуважність після стандарту. Хлопці не виконали установку на гру при стандартах. Можливо, це наслідки навантажень. Є час все виправити. Ми ще не встигли на зборах якісно попрацювати над стандартами. Більше часу приділимо цьому на останньому зборі. Десь сьогодні усе справедливо: по грі, по результату.

- Номінальний півзахисник Полонський сьогодні грав на вістрі. Як це поясните?

- Ну в принципі він вже грав на цій позиції. У першому таймі вже зіграли Хобленко і Дебелко, тому Полонському довелося закрити позицію. Хоча об’єм своєї роботи він виконав й два небезпечні моменти створив. В цілому, я залишився незадоволений атакувальними діями команди, як в принципі й грою у захисті.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru