Олександр Бабич: Підготовка до сезону йде за планом

Олександр Бабич: Підготовка до сезону йде за планом}

Криворізький «Кривбас» продовжує підготовку до другої частини сезону-2020/2021. Цього тижня червоно-білі вечірні тренування проводять на новенькому штучному газоні стадіону «Спарта», де триває будівництво й оновлення інфраструктури.

Головний тренер криворіжців Олександр Бабич розповів клубним журналістам про поточний стан справ в команді:

- Бачимо, що на стадіоні «Спарта» все будується, розвивається. На сьогоднішній день тут найкращий штучний газон, який є в нашому розпорядженні. Велика подяка працівникам стадіону, адже ще вранці на полі лежав сніг, а ось вже зараз усі умови для того, аби провели двосторонку. Чи йде підготовка за планом? Зрозуміло, деякі незначні корективи все одно вносимо в залежності, в тому числі, від погодних умов.

Якщо ми виконаємо процентів 80 запланованої роботи, то це буде вважатися хорошим підсумком збору. Не всі футболісти вийшли з відпустки у однаковому фізичному стані. Команда пройшла тестування, яке показало, над чим у майбутньому над треба попрацювати: на покращення яких якостей треба звернути увагу.

Наступного тижня прийматимемо рішення, з якими футболістами будемо працювати у подальшому, які нас залишать. Провели коротку двосторонку, під час якої побачили нинішні можливості усіх гравців, зробили для себе висновки.

- Вагнер приєднався до команди одним з останніх. Як він себе наразі проявляє?

- Усе добре. Він прибув у хорошому фізичному стані. Якщо брати нещодавнє тестування йо-йо, то він входить у п’ятірку найкращих в команді. Так, він дещо затримався за кордоном,  але це пов’язано з деякими проблемами робочої візи. Все йде за планом.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru