Олександр Бабич: Сьогодні побачив два різних тайми

Олександр Бабич: Сьогодні побачив два різних тайми}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич після домашньої перемоги над луцькою «Волинню» - 2:1 у 12 турі Першої ліги, дебютною у своєму дебютному поєдинку, поспілкувався із журналістами на прес-конференції.

- Перш за все, хочеться подякувати нашим вболівальникам, які підтримували нас до останніх хвилин. Ми здобули перемогу саме завдяки цій підтримці. Щодо гри, то сьогодні було два різних тайми. У першому забили два хороших голи, до того ж ще були моменти. У другому таймі хлопці грали на результат.

«Волинь» змусила нас більше думати про оборону. Після цього матчу нам є над чим подумати та є що проаналізувати. В цілому, хочеться подякувати команді, адже в останніх матчах результати були незадовільні.

- Стартовий склад сьогодні відрізнявся від попередніх матчів. Коли ви визначилися зі складом?

- Вчора я радився із помічниками, вирішували, хто буде грати. Насправді, у нас наразі не такий великий вибір. Тому я хотів, аби зіграли футболісти, які демонструють комбінаційний футбол та можуть обіграти один в один. Ті же Татарков, Вагнер, Іліч, який вийшов із перших хвилин. Добре вони виглядали чи погано, будемо розбиратися.

Я бачу, що всі хлопці віддалися по максимуму. Так, є деякі питання, тому будемо після гри розбиратися. Хочу бачити трохи інший футбол у виконанні «Кривбасу». Хочу бачити футбол, який не буде тримати в напрузі до останніх хвилин, а футбол за рахунок більш якісної та грамотної гри в обороні та в атаці.

- Що відомо про Збуня та Балана, які отримали травми у першому таймі?

- Наразі важко щось сказати, адже треба переговорити із лікарем. Є проблеми із коліном у Збуня та привідного м’язу у Балана. Тому будемо думати над складом щодо наступного матчу. Сьогоднішні переможні емоції допоможуть нам краще підготуватися до наступної зустрічі.

- Як вам атмосфера на нашому домашньому стадіоні?

- Атмосфера супер. Вболівальники підтримували, гнали команду вперед. Й вони заслуговують, щоб порадіти цій перемозі. Думаю, цей успіх придасть і вболівальникам, і нам хороші емоції. Сподіваюся, у наступному домашньому матчі вболівальників на стадіоні буде ще більше.

- Сьогодні ми побачили команду Олександра Бабича чи ще команду Геннадія Приходька, вашого попередника?

- Я не чарівник. За три дні щось кардинально змінити ми не в змозі. Була задача максимально більше працювати із м’ячем внизу, залишити суперника без м’яча. Й моментами нам це вдавалося. Пішла нервова гра, коли пропустили гол. Й, зізнаємося, поки ще ми не готові доводити такі матчі до більш впевненого рахунку. Але відзначу непогані відрізки по володінню й по пресингу.

- Як проходить адаптація вашого тренерського штабу у Кривому Розі?

- Багато моїх друзів тут грали й добивалися хороших результатів. Той же Лавренцов – легенда того бронзового «Кривбасу». Просив його, аби він привіз дві бронзові нагороди, щоб показати хлопцям. У мене адаптації як такової й не було, адже я комфортно себе почуваю у Кривому Розі.

Місто мені подобається: 95 квартал, Центрально-Міський район, є гарні місця. Місто розвивається. Клуб також: є база, стадіон, Академія. Впевнений, з кожним роком Кривий Ріг буде тільки розквітати.

- На яких умовах ви співпрацюєте із «Кривбасом»?

- Чесно, чекав на такий проєкт, коли запросить клуб, який буде ставити серйозні задачі. Наразі «Кривбас» бореться за вихід в УПЛ, а потім буде боротися за місця у верхній частині таблиці УПЛ. Цей проєкт дуже солідний, й з часом ми будемо грати в УПЛ, де також поборемося на високі місця.

Я підписав контракт із «Кривбасом» до кінця сезону, це нормальна ситуація. А вже у кінці сезону ми зрозуміємо, наскільки влаштовуємо один одного. Я повинен відпрацювати свій контракт й виконати завдання на сезон, а потім керівництво буде вирішувати долю у клубі мого тренерського штабу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru