Олександр Бабич: Такий результат - гарний урок для нас

Олександр Бабич: Такий результат - гарний урок для нас}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич прокоментував підсумки домашнього матчу проти «Гірника-Спорт» - 0:0 у 18 турі Першої ліги.

- 0:0 це не той результат, на який ми налаштовувались. Ми дуже засмучені. Певно, така гра як холодний душ нам була потрібна після переможних матчів на виїзді. Також була потрібна у плані аналізу й плані підготовки до наступних поєдинків. Будемо коригувати як свою роботу, так і стартовий склад. Звісно, кожен суперник, який приїжджає до Кривого Рогу, мріє здобути тут очки.

У свою чергу, нам потрібно йти далі. Тільки перемоги за хорошої гри дадуть поштовх для подальшого росту, для прогресу. Певно, гра сьогодні виглядала би краще, якби ми реалізували свої моменти: от у першому таймі не забили. У такому би випадку суперник надалі грав за нашим сценарієм.

Ми розуміли, що за рахунку 0:0 суперник буде оборонятися й грати на контратаках. Другий тайм показав, що ми могли як виграти, так і програти, коли нас ловили на перехідних фазах в оборону. Цей матч та його результат – гарний урок для нас. Не знімаю з себе відповідальності за втрату очок, адже саме я відповідаю за результат.

Обов’язково розберуся із підготовкою футболістів до матчу та їх відношенням до справи на футбольному полі.

- Чи задоволені ви сьогодні грою Кліма Приходько, який у останніх матчах став джокером «Кривбасу»?

- В атакувальному плані у нас не все виходило, тому випустили футболіста, який пропустив останні матчі. Функціонально він трохи краще готовий, ніж інші. Його інтелект дозволяє працювати із м’ячем. Я задоволений тим, як Клім вийшов й розганяв атаки. В цілому, нам є до чого прагнути. У другому таймі хлопці дуже поспішали, тому допускали багато простих помилок, після яких дозволяли супернику контратакувати.

- Про що говорили команді в перерві й прокоментуйте гру Гонсалвеза, який вперше після травми з’явився на полі?

- Розуміли, що цей гравець може зробити різницю один в один у плані атакувальних дій. Вірили у те, що він вийде і зможе створити якийсь момент. Але є проблема: він не завжди добре виходить на заміну, й сьогодні це підтвердилось. Щодо розмови у перерві, то намагалися хлопців підбадьорити, адже у першому таймі не все виходило у грі в пас: дуже довго працювали із м’ячем. Я впевнений, що наступний матч, як у плані гри, так і настрою буде зовсім іншим.

- Прокоментуйте зміни у стартовому складі у порівнянні із минулим матчем: Балан розпочав гру з лави запасних.

- Денис пропустив декілька тижнів через травму. Так, із «Нивою» я випустив його у стартовому складі, але десь йому поки не вистачає ігрового тонусу. Розуміли, що сьогодні нам потрібно атакувати, тому хотіли діяти через здвоєний фланг: Татарков-Васін. Й у першому таймі це працювало: Татарков грав як крайній нападник.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru