Олександр Бабич: Усі вірили до кінця, що здобудемо перемогу

Олександр Бабич: Усі вірили до кінця, що здобудемо перемогу}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич прокоментував виїзну перемогу над тернопільською «Нивою» у 17 турі Першої ліги – 2:1 у післяматчевому флеш-інтерв’ю.

- Кожна гра важка по своєму. Сьогодні саме ми винуватці власних проблем. Враховуючи те, скільки гольових ситуацій було у першому таймі біля воріт «Ниви». За рахунку 1:0 зобов’язані були збільшувати перевагу й доводити гру до більш спокійної кінцівки. Так, помилились, тому є над чим попрацювати.

Хотів би відзначити настрій хлопців, адже усі вірили до кінця, що ми можемо вирвати перемогу. Цей марафон з трьох виїзних матчів, вважаю, «Кривбас» провів гідно, й тепер у доброму гуморі будемо готуватися до домашнього матчу.

- Наскільки пропущений гол у роздягальню психологічно вплинув на нашу команду?

- Довелося підбадьорити хлопців у роздягальні. Ніхто нікого не збирався обвинувачувати за помилки. Тільки підкоригували невеликі тактичні моменти. Усі були впевнені, що моменти ще будуть, необхідно тільки забити. Суперник сам нічого не створив, ми собі привезли проблеми, є над чим працювати у подальшому.

Хочеться відзначити і суперника. Він демонструє функціональний силовий футбол: багато довгих передач, й не завжди ми з ними справлялися.

- Іліч сьогодні – один з героїв матчу: гол плюс пас. Що скажете з приводу його гри?

- Ми його підписували, адже знали його рівень. Зараз він ще не набрав своїх оптимальних кондицій. Перша ліга – важка ліга, й тому він ще не адаптувався до неї. Тут немає часу для того, щоб підняти голову та прийняти рішення. Вважаю, що в УПЛ йому гралося би легше. Тим не менш, потроху він набирає: забив сьогодні гол й віддав гольову передачу. Саме за ці якості його і запрошували до «Кривбасу».

- Після цієї перемоги «Кривбасу» буде легше психологічно, адже деяка мінімальна перевага над конкурентами є?

- Домовилися із хлопцями в таблицю не дивитися. Щонайменше, до зимової перерви. Домовилися, що кожна гра – це фінал для нас. Сьогодні ми радіємо перемозі, а з наступної неділі будемо готуватися до наступного фіналу. Чесно кажучи, навіть нецікаво на якій сходинці наступні суперники, адже кожен з них хоче у нас відібрати очки. Адже і ми жадаємо кожну команду обіграти.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru