Олександр Бабич: Увесь світ повністю підтримує нашу рідну Україну

Олександр Бабич: Увесь світ повністю підтримує нашу рідну Україну}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич розповів у інтерв’ю телеканалам Футбол, як стежить за важкою ситуацією у Маріуполі під час війни російських фашистів в рідній Україні.

Йому болить за це місто як і кожному українцю, але Олександр Бабич знає, що таке довоєнний Маріуполь не з телекартинки. Три сезони він очолював команду з міста, яку тепер називають серцем України.

- Я бачив як розвивається Маріуполь. Як облаштовуються парки, сквери, відкриваються зони відпочинку, куди люди ходили цілими сім’ями, де ми не раз збиралися командою. Наразі бачимо, що місто повністю зруйноване, повністю зруйнована й футбольна база, поля.

Ту маячню, яку несуть рашисти з приводу восьми років, коли бомбили Донецьк… Я можу сказати на це, що коли між матчами була пауза й футболісти Маріуполя їздили у Донецьк до своїх рідних, друзів. Тоді вони спокійно, мирно відпочивали: ходили у кафе, прогулювалися парками. Жодного бомбардування Донецька не було. Це маячня самі знаєте якого маразматика, який продовжує зомбувати людей.

Наразі ФК «Кривбас» активно допомагає у зборі коштів українській армії. Керівництво клубу, генеральний спонсор Рудомайн фінансово підтримують захисників України. Проводимо аукціони, де виставляємо атрибутику нашого клубу, після чого зібрані кошти йдуть знову ж таки нашій армії.

Ми приймали участь у мітингах в зарубіжних країнах. Увесь світ, уся Європа повністю підтримують нашу рідну Україну. Війна показує, що народ України згуртований як ніколи, у нас є сильна армія. Рашисти, ніхто не просив нас «рятувати». Від чого чи від кого? Ми неодмінно переможемо зло, яке прийшло не наші землі. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru