Олександр Бабич: Якістю гри я залишився задоволений

Олександр Бабич: Якістю гри я залишився задоволений}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич підвів підсумки домашньої нічиєї проти волочиського «Агробізнеса» - 1:1 у 20 турі Першої ліги на післяматчевій прес-конференції.

- Після попереднього матчу я казав, що сьогодні ми будемо грати проти команди іншого рівня, яка більш організована. Вважаю, по грі, яку ми продемонстрували, повинні були перемагати. Але потрібно було реалізовувати свої моменти. Якістю гри я залишився задоволений. За таких важких погодних умов набагато легше оборонятися.

Те, як наші хлопці вели гру, як створювали моменти, я задоволений. В кінцівці десь не вистачило, аби поставити жирну крапку та забити переможний гол. Так як усі передумови для цього були. В цілому, після гри я подякував команді, адже й суперник доволі непростий. Тим паче, він вів у рахунку. Але нам вдалося швидко відігратися, й, повторюся, могли забити ще, й не одного разу.

Трагедії ні в якому разі не робимо. Спасибі хлопцям. Тепер треба спокійно проаналізувати те, що трапилось, відпочити, й з новими силами розпочинати підготовку до другої частини сезону.

- Підведіть підсумки першої частини чемпіонату.

- «Кривбас» знаходиться у верхній частині турнірної таблиці: на чистому другому місці та боремося за вихід в УПЛ. Марафон як-то кажуть продовжується. Взимку ми проведемо якісне підсилення. Впевнений, що після зимових зборів команда буде демонструвати ще більш видовищний футбол та буде добиватися перемог. Зараз найголовніше – дати хлопцям відпочити.

- Назвіть причини пропущеного голу  та чи вже відомо, де «Кривбас» буде проводити збори?

- Щодо голу, то пропустили після кутового. За великим рахунком треба було зіграти простіше, тому що м’яч застряг в ногах футболістів. Хлопці вирішили його зберегти, але в такій ситуації потрібно його виносити в ту зону, звідкіля він прийшов. Тобто зіграти надійно. Можливо, десь не вистачило досвіду в цій ситуації.

Але, навіть пропустивши, ми не відходили від своєї гри. Вірили в те, що можемо відігратися та здобути перемогу. Десь для цього не вистачило, треба попрацювати над цим компонентом. Такі матчі у футболі трапляються. Звісно, зараз ми засмучені, але треба спокійно проаналізувати цю гру.

Що стосується зборів, то за планом у нас їх три. Перший збір, фундаментальний, ми проведемо в Україні. Після цього два збори будуть у Туреччині, де ми вже якісно попрацюємо із м’ячем, проведемо хороші спаринги та будемо награвати різноманітні схеми та склади.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru