Олександр Бабич: Задоволений спарингом, але є до чого прагнути

Олександр Бабич: Задоволений спарингом, але є до чого прагнути}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Бабич прокоментував перший контрольний матч на другому зимовому зборі проти латвійської «Валмієри» - 1:1.

- Наш перший турецький спаринг на якісному трав’яному газоні за хороших погодних умов. Доволі непоганий гольовий матч вийшов. Ми мали дуже непогані моменти забити у першому таймі. В цілому, хотіли подивитися на наших футболістів: як вони будуть реагувати на ситуації у грі під навантаженнями. Й вже проаналізувати цей матч та готуватися до наступних. Підготовка до сезону стає цікавішою, адже з’являються контрольні матчі. Все-таки для футболістів матчі – це свято.

- Чи задоволені грою новачків: Бухала та молодого Чернявського, який вийшов на заміну?

- Можу сказати, що задоволений грою обох. Так, розуміємо, що новачкам потрібен час, аби влитися в колектив та зрозуміти наші вимоги. Час для цього ще є, попереду багато контрольних матчів. Я сказав хлопцям перед матчем, що грати без помилок майже неможливо, помилки будуть. Але не потрібно їх повторювати. До того ж, важливо правильно відреагувати на помилку. Потенціал у хлопців є.

- Чи зіграв суперник саме так, як ви розбирали?

- Так, розбирали. Цікавий суперник. Ми бачили їх матч проти «Зорі» (1:2), вони створили багато моментів. У них є якісні гравці, легіонери. Й сьогодні ми на їх фоні подивилися на свій рівень наразі. В цілому я задоволений спарингом. Але нам є до чого прагнути.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru