Олександр Горват: Добре попрацювали задля цієї перемоги

Олександр Горват: Добре попрацювали задля цієї перемоги}

Після переможного домашнього матчу криворізького «Кривбасу» проти новокаховської «Енергії» (5:0) у 20 турі групи Б Другої ліги троє футболістів нашої команди поспілкувалися із журналістами у прямому ефірі на флеш-інтерв’ю.

Олександр Горват, півзахисник, автор четвертого голу:

- Враження від гри тільки позитивні, адже перемогли із великим рахунком. Ми добре попрацювали задля цього. Продовжуємо рухатися вперед до своєї цілі – Першої ліги. Сьогодні команда провела хороший матч та досягла гарного результату.

Давно хотів відзначитися. У попередніх матчах було декілька можливостей, але не щастило. Відчував, що гол назріває, тому був упевнений, що незабаром зможу відзначитися.

- Команда вже очікує важливого домашнього матчу проти «Металургу»?

- Я би так не сказав. Адже наступний матч – проти «Балкан». Тому готуємося до цього суперника, а Запоріжжя буде потім. Зараз усі думки тільки про «Балкани».

Костянтин Черній, нападник, автор першого голу:

- Вважаю, гра нам давалася з перших хвилин. Володіли беззаперечною перевагою, створювали свої моменти. До 20 хвилини «Кривбас» міг забивати вже два-три м’ячі. Також бувають такі поєдинки, коли м’яч ніби-то не йде у ворота, але моменти створюються. Будемо працювати над реалізацією.

- Ти забив два поспіль пенальті. Стаєш штатним пенальтистом «Кривбасу»?

- У нас такого немає. Хто впевнений в собі, той б’є. Цього разу я відчував, що можу забити, тому і підійшов до позначки. Якщо буду відчувати сумніви, то проб’є будь-який інший гравець. Ми довіряємо один одному.

- Сьогодні у тебе подвійне свято: перемога й гол, а також після матчу ти зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині.

- (посміхається) Так, у цьому меня дуже допоміг наш ведучий Артур Капітонов, а також наша пресслужба, їм велика вдячність. Зараз я найщасливіша людина, адже почув заповітне «Так».

- Хвилювався, певно, так як й перед грою?

- Набагато більше: певно, в тисячу разів.

Назар Маліновський, захисник:

- Ми повністю домінували: і у першому таймі, і у другому. Багато моментів не реалізували, рахунок міг бути набагато більший. Усе контролювали, тому результат заслужений.

У другому таймі, коли забили третій гол, гра повністю заспокоїлася, й можна було вже не переживати за три очки. 2:0 – рахунок доволі слизький, тому намагалися забити втретє, що нам і вдалося.

- І ти, і Коцюмака, крайні захисники, частенько приймаєте участь у атакувальних наступах «Кривбасу». Це така тактична схема тренерського штабу?

- Так, тренери просять підключатися до атак при першій же можливості, але без негативних наслідків в обороні. Такі вимоги тренерів.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru