Олександр Горват: На результат вплинули суддівські помилки

Олександр Горват: На результат вплинули суддівські помилки}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Олександр Горват, автор дублю, розповів журналістам про виїзну нічию із запорізьким «Металургом» (2:2) у 9 турі групи Б Другої ліги.

- Аби втримати перемогу не вистачило десь концентрації. «Металург» теж добре виглядав, тому, можливо, нічия закономірний результат. А можливо й ні. Вважаю, на гру вплинули суддівські помилки, яких було дуже багато. Чого тільки коштують два непризначені пенальті у ворота запоріжців у першому таймі... Що ж, нажаль вже нічого не зміниш, будемо рухатися далі.

Наступна гра проти «Таврії», у якій ми зобов'язані брати три очки. Мій перший гол? Головне, що забив і приніс команді користь. А везіння це чи ні, не так важливо. А другий гол: скинули м'яча, а я опинився у потрібному місці в потрібний час. Пробив в дотик - забив, слава Богу. Звісно, забий ми за рахунку 1:2 ще, могло все бути по-іншому.

Чого не вистачило? Спокою у завершальній стадії. Знову ж таки, це футбол. Тут не забили, отже заб'ємо в наступних матчах. «Кривбас» їхав до Запоріжжя виключно за перемогою, тому ні про яку нічию до гри не було й мови. Команда засмучена, але намагатимемося виправитися. На «Таврію» встигнемо відновитися. Тренери знають, як нас підвести до гри у оптимальній формі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru