Олександр Горват: Повністю переграли суперника

Олександр Горват: Повністю переграли суперника}

Футболісти криворізького «Кривбасу»: півзахисник Олександр Горват і нападник Костянтин Черній поділилися враженнями від гостьової перемоги над «Миколаєвом-2» (4:0) у 17 турі групи Б Другої ліги.

Костянтин Черній, нападник ФК «Кривбас», автор дублю:

- Усі сьогодні щасливі: я і вся команда. Виграли й домоглися необхідного результату. Грали на дуже важкому газоні, насправді. Виграли й все добре, рухаємося далі, тепер попереду – Харків.

- Думки щодо матчу проти «Металу » вже є?

- Так, звісно, хочеться зіграти на хорошому стадіоні із хорошим суперником, й продемонструвати свій кращий футбол. Думаю, гра буде за великої кількості вболівальників. Усі хочуть зіграти із «Металом».

- Ти знову забив пенальті. У тебе статус штатного пенальтиста?

- Повторюся, у нас такого немає (посміхається). У минулому матчі до позначки підійшов Ярік Квасов, й забив два гола у важливому поєдинку. Хто впевнений у свої силах, той і б’є.

- А був такий випадок, що забивав двічі після виходу на заміну?

- Було й три голи. Сьогодні також міг бути хет-трик, але не вийшло. Чемно кажучи, два голи теж добре. Приніс користь команді, адже виграли. Завжди хочеться грати у стартовому складі, адже у недільному циклі намагаєшся проявити себе. Але сьогодні так вирішили тренери, що я вийшов на заміну.

У цьому немає нічого такого. Кожен повинен вносити свой часточку заради командного успіху. Вважаю, усім хлопцям, хто сьогодні вийшов на заміну це вдалося. Всі освіжили гру й допомогли «Кривбасу» перемогти.

- Певно, в суботу усією командою будете дивитися гру «Металург» - «Метал»?

- Так. Це буде теж дуже цікавий матч. Подивимося як «Метал» буде протистояти «Металургу», тому що ми також нещодавно з ними грали.

Олександр Горват, півзахисник ФК «Кривбас», автор переможного голу:

- Сашко, тут, у Миколаєві, ти виступав деякий час, тепер знову повернувся: забив важливий гол й команда виграла.

- Хороші, найтепліші враження від того періоду виступів у «Миколаєві». Грав тут із користю, за що вдячний екс-клубу. Рухаюся далі, тому наразі я – гравець «Кривбасу». Задоволений, що забив гол.

- Гол у ворота суперника назрівав. Психологічно після твого точного удару «Кривбас» розвантажився?

- Думаю, так. Було очевидно, що ми почали грати розкутіше. Нам був потрібний перший гол. Адже гра була важкою, ми довго звикали до штучного поля. Ну а після голу гра пішла за нашим сценарієм.

- Коли відчув, що три очки вже у кишені?

- Після другого голу. До того ж суперник залишився у меншості. Було видно, що «Кривбас» повністю переграє «Миколаїв-2».

- Вже налаштовуєтесь на «Метал»?

- Відповім так: поки ми насолоджуємось цією перемогою. Про «Метал» зараз не думаємо. Попереду вихідні, які ми повинні провести із родинами. А потім вже почнемо підготовку до наступної гри.

- Наскільки Перша ліга стала сьогодні до нас ближче?

- Однозначно ще ближче, але попереду ще два матчі. Подивимося як зіграють «Металург» - «Метал». Думаю, усі будуть дивитися цей матч: можливо, командою зберемося разом.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru