Олександр Горват - у символічній збірній 9 туру Другої ліги

Олександр Горват - у символічній збірній 9 туру Другої ліги}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Олександр Горват вже другий тур поспіль отримує визнання журналістів. Після гостьового матчу 9 туру проти запорізького «Металургу» (2:2), у якому Сашко відзначився дублем, один з провідних спортивних Інтернет-ресурсів України Sport Arena «викликав» кривбасівця у символічну збірну туру груп А і Б Другої ліги.

- Другий тур поспіль Горват приносить важливі очки Кривбасу. На цей раз спритний вінгер видав бенефіс в Запоріжжі. У складній ситуації, коли Металург повів в рахунку, він скористався передачами Пятова і Чернія та фірмовими чіткими ударами (не без допомоги рикошету у першому випадку) перевернув гру з ніг на голову.

Зрівнявши рахунок через п'ять хвилин після голу суперників, а перед самою перервою шокувавши Металург другим точним ударом, Олександр створив передумови для найважливішої перемоги криворіжців. А чому його команда в підсумку розтратила перевагу в кінцівці - останнім, з кого за це треба питати, так це Горват, - вважають журналісти видання.

Нагадаємо, раніше до збірних туру у цьому сезоні були включені Олександр П'ятов (1 тур), Андрій Григорик (2 тур), Андрій Дедяєв (2 тур), Олександр Мішуренко (7 тур, Герой туру), Олександр Горват (8 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru