Олександр Горват: В Першій лізі ми готові до будь-якого суперника

Олександр Горват: В Першій лізі ми готові до будь-якого суперника}

Футболісти криворізького «Кривбасу» розповіли про перемогу над «Кременем» - 5:0 у 19 турі Першої ліги у післяматчевих флеш-інтерв’ю.

Олександр Горват, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Слава Богу, сьогодні у нас все виходило. Рахунок на табло, й він закономірний. В Першій лізі ми готові до будь-якого суперника. Очевидно, що у «Кременя» існують певні проблеми. Але ми виходили на поле, не дивлячись на те, хто проти нас грає та просто показали свій футбол.

Тренери налаштовували нас на те, що сьогодні – наш фінал. Що ми обов’язково повинні виграти та думати тільки про цей матч. Сьогодні ми радіємо перемозі, а вже завтра розпочинаємо підготовку до «Агробізнесу».

Назар Маліновський, захисник ФК «Кривбас»:

- Настрій чудовий, адже ми виграли. Уся команда зіграла добре, забила п’ять голів. До того ж зіграли «на нуль», і це дуже хороший результат. Тренери у роздягальні поздоровили із перемогою, й попросили вже завтра починати готуватися до наступного матчу.

Поєдинок проти «Агробізнеса» дуже важливий, адже він останній у першій частині сезону. Хочемо на хорошій ноті завершити футбольний рік. Щодо суперника, то це хороша молода команда середнього рівня. Знаю, що у них відбулося багато змін: новий тренер. Команда, певно, у такому стані, що на футболі зосередитися важкувато.

Роман Дебелко, нападник ФК «Кривбас»:

- Наша команда заслуговує хорошої оцінки, адже перемогли. Святкуємо, але вже завтра думаємо про наступного суперника. Не дивлячись на рахунок 5:0, є над цим працювати. Проаналізуємо помилки й будемо рухатися далі. У матчі проти «Агробізнеса» влаштує лише перемога, тим паче, граємо дома.

Буде дуже хороший матч. «Агробізнес» - добротна команда. Думаю, вони також приїдуть сюди, сподіваючись зацепитися за очка. Буде бій. Атмосфера на стадіоні? Традиційно просто супер! Хочеться подякувати нашим вболівальникам за підтримку. Також відзначу, що було дуже приємно грати при чудовому новенькому освітленні. Все супер!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru