Олександр Ковпак: Сила сьогоднішнього "Кривбасу" у головному тренері

Олександр Ковпак: Сила сьогоднішнього "Кривбасу" у головному тренері}

Головний тренер черкаського «ЛНЗ» Олександр Ковпак - про поразку від криворізького «Кривбасу» - 0:2 у 3 турі УПЛ на післяматчевій пресконференції.

- Прикро програвати. Звісно, налаштовував своїх гравців, що усі команди в УПЛ рівні, за винятком деяких. В принципі сьогоднішня гра в цілому була рівною. У другому таймі ми намагались переломити хід матчу. В принципі заміни пришвидшили наші атаки. Не вистачило футбольного фарту, щоб залетів туди цей гол.

Якби забили – гра б змінилась. Наголошував команді: треба грати дисципліновано, як в атаці, так і обороні. У першому таймі допускали помилки, хвилювались, можливо. Також є деякі кадрові проблемі. Адже у середині поля хочеться кращого контролю мʼяча. Але все одно зробимо певні висновки. Приймаємо цю поразку, рухаємось далі.

- В чому сила сьогоднішнього «Кривбасу»?

- У тренері. У нього великий досвід. Ви бачили, команди майже рівні. Досвід Юрія Вернидуба дається взнаки, щось вчасно перебудовує, й так далі. Є гравці, які пройшли з ним свою історію з тих часів, і зараз вони є лідерами «Кривбасу». Суперник зіграв організованіше, дисциплінованіше, тому рахунок такий.

- У криворізькій пресі до матчу писали, що гра для «Кривбасу» з «ЛНЗ» буде нелегкою. Як ви готувались у тактичному плані до гри?

- До кожної команди ми готуємось відповідно, є певний аналіз. Вже зіграли два матчі в УПЛ, тому інформацією володіємо. Щось вийшло, щось не вийшло. Якщо рахунок 0:2, то ми виконали менше, ніж хотіли. Ми – новачки УПЛ, команда досі будується. Хоча у нас є футболісти з досвідом виступів в еліті. Але є і нові гравці, а це нові вимоги. Працюємо далі.

- Які завдання у вашої команди на дебютний сезон?

- Бути якомога вище у турнірній таблиці. Вважаю, з усіма можна грати та здобувати очки.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru